Egyetem alatt nektek honnan voltak a ruháitok?
Figyelt kérdés
A szüleim nem vesznek nekem. Azt sem engedik, hogy én vegyek, a sajátomböl.2016. dec. 5. 08:48
1/14 anonim válasza:
Dolgoztam mellette, és turibòl öltózködtem.
2/14 anonim válasza:
Én levelezős vagyok, igy dolgozom. Ha kell valami veszek.
3/14 anonim válasza:
Én is levelezős voltam, megvettem, amit akartam.
Nem igazán értem, hogy azt hogyan akadályozzák meg, hogy a saját pénzedből vegyél magadnak valamit :S
4/14 anonim válasza:
"Azt sem engedik, hogy én vegyek, a sajátomböl."
es azt hogy csinaljak?
5/14 A kérdező kommentje:
Rendelni akarok, de megmondják, hogy nem veszik át.
2016. dec. 5. 10:08
6/14 anonim válasza:
Outletből, akciókból.
Néha kaptam anyám barátnőjétől használtat.
Szerintem a nem engedikre az a válasz, hogy megmagyarázod miért van rá szükséged.
Pl. Fekete gatya-egyetmre szóbeli vizsgákhoz. Blúz ugyanez.
Pl. Csinosabb felső, részt veszel egy konferencián nem szeretnél szakadtan menni.
Új pulcsi-nagyon hideg van az előadóban, szükségem van rá mert fázom.
De az 5-6.beszerzés után áll le és szedd össze mi van a szekrényedben.
7/14 anonim válasza:
Akkor küld el egy barátnőd címére, add majd neki oda a lóvét. Vagy vhogy lényeg, hogy ne a szüleidhez menjen a csomag.
8/14 anonim válasza:
5: Akkor ne rendelj, hanem menj be egy üzletbe :D
9/14 anonim válasza:
Vagy rendelhetsz úgy is, hogy nem a saját címedre, nem tudom pontosan mik vannak, szóval sok esetben lehet postára kérni, vagy benzinkútra, vagy pick-pack pontra.
10/14 Sunshinedoll válasza:
Dolgozok, meg ösztöndíjam van. Menj el valami outletbe, turiba, vagy ilyesmibe. Illetve sok üzletnél tudsz olyat kérni, hogy ne házhoz vigyék, hanem az üzletbe, és te ott át tudod venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!