Miért ilyen drágák a Mayo Chix kabátok?
Nézem, 30-50 ezer forint körül mozog az áruk... ennyiért már nagyon szép kabátokat lehet venni a Zarában pl., ami azért több országban elismert márka.
A Mayo borzalmas, silány minőség, és mégis azt látom, viszik mint a cukrot, minden második fiatal lányon Mayos kabát...
Kb. 10 éve nagyon jó márka volt, minőségi termékekkel, az első márkásabb pulcsim tőlük van, 2004ben vettem, na az még most is pulcsi. De amiket az elmúlt években vettem pl. Mayos táska, nadrágokat 15-20 ezer forintért, minden pár hónap után szétszakadt pedig nem voltak agyon hordva...
Nekem nagyon gagyi hatást kelt már, sajnálom, hogy egy évekkel ezelőtt minőségi márkából olcsó kínai szr. lett :/ Valakinek van hasonló tapasztalata?
Egyébként ugyanez vonatkozik a Retos cuccokra, baromi jól néznek ki, de horror áron árulják őket, és ha felveszem kétszer aztán kimosom, szétkopik, megnyúlik stb.
üzleti koncepció, marketing, stb...
Profitorientált cég, ezekkel az árakkal és minőséggel tudják elérni felméréseik alapján a legnagyobb hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!