Lányok, hol vegyek olyasmi típusú kabátot, mint a Mayo kabátok, de nagyon jó minőségűt?
Figyelt kérdés
Nem volt még Mayo kabátom, de azt mondják, hogy nem is olyan jó minőségű, és hogy nem éri meg az árát... Ilyen pufikabátot szeretnék, ami karcsúsított, térd felett ér...2015. jan. 22. 22:18
1/12 anonim válasza:
Én a bershkában vettem, leértékelve.
2/12 anonim válasza:
Stradivarius
H&M
Pull and Bear
Zara
ezekbe probáld meg most
jobbak mint a Mayo kabátok...
3/12 anonim válasza:
4/12 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezeket néztem én is, csak sajna miskolci vagyok :( Borzasztó amúgy, hogy itt nincs semmi jó bolt...
2015. jan. 23. 08:38
6/12 A kérdező kommentje:
néztem a pull and bear oldalát, de én ott nem látok olyat, hogy "add to cart" vagy ilyesmi... nem tudok onnan rendelni :(
2015. jan. 23. 16:25
7/12 anonim válasza:
Nincs valami rokonod aki megtudná venni neked és elküldi, te meg banki átutalással kifizeted neki?
Budapestre nem tudsz elutazni, nincs senki ismerős aki elhozzna autóval ha jön? Busz, vonat hétvégén?
8/12 A kérdező kommentje:
Hát próba nélkül nem merem megvetetni senkivel... vonattal meg ha elmegyek 8000 Ft a költsége, ami nagyon sok :( De lehet, hogy fogok menni mostanában pestre munka miatt, szerinted van még most a boltban? hol érdemes megnézni?
2015. jan. 27. 00:03
10/12 anonim válasza:
Kérdező,találtál végül?Miskolcon még mindig nagyobb a lehetőség, mint nálunk,a kisvárosban...:((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!