Most ezzel mit akart kifejezni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tegnap megnyilt nálunk a Pepco anyuval a boltba nézelődtünk és egy idő után oda értünk a fehérneműkhöz.....ott voltak mellettük a gyerekmelltartók..Anyu ràmutatott egy fekete alapon lila pöttyösre és mondta ez neked való...tetszik?
én meg mondtam neki hogy az a szürke jobban tetszik...én nagyon szeretnék melltartót de nem értem ezzel most mit akart közölni velem?(toppot hordok most)
12/L
#melltartó #anya-lànya
2016. nov. 29. 21:28
1/6 anonim válasza:
Én nem gondolnám, hogy bármi hátsó szándéka volt, hiszen az anyukád, megmondaná, ha nem néznél ki jól, vagy szükséged lenne melltartóra. Szerintem csak a kedvedre akart tenni, hogy megveszi neked, akár a lilásat, akár a szürkét.
2/6 anonim válasza:
Csak javasolta,hogy az neked jól állna:)Semmi rosz nem volt benne hidd el! Segítőkész anyukád lehet.
3/6 A kérdező kommentje:
És szerintetek ha megkérném hogy vegyen nekem 1et akkor venne szerintetek?😍😶😶😊
2016. nov. 30. 16:22
5/6 anonim válasza:
Hát nem ismered ilyen téren anyukádat?:) Szerintem venne.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ!Ment a zóld kéz✋✋
2016. dec. 2. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!