Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Összevesztem egy rokonommal,...

Összevesztem egy rokonommal, de nem értem mit akart kifejezni a mondatával?

Figyelt kérdés

Az a lényege a dolognak, hogy összevesztem egy rokonommal azon, hogy nekem más az érdeklődési köröm és olyan témákról írok neki, ami nem érdekli, de ő úgy csinál mintha érdekelné csak, hogy ne sértődjek meg rá. És én azt írtam neki, hogy ne tegyen így inkább legyen őszinte.

Ő erre ezt válaszolta:

"te mindere azthiszed azért csinálom hogy nes rétdöjmeg.afaszt érdekel ha ilyenene megsértödsz?:Ougyse sértödsz meg ilyenen"

Kérném valaki fejtse meg a mondanivalóját, mert én nem értem mit akart kifejezni a hölgy!

Segítségeteket előre is köszönöm!

2012. dec. 29. 21:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csajé vagy? Veszekedtek a hülyeségen
2012. dec. 29. 21:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Én egy úr vagyok, ő pedig egy hölgy.
2012. dec. 29. 21:44
 3/12 anonim ***** válasza:
szó szerinti értelmezéssel nem szolgálhatok, de szerintem ez azt jelenti, hogy tele van veled a... hócipője. :D de nem is értem, ha tudod, hogy nem érdekli az, amiről beszélsz, akkor miért írsz neki?
 4/12 anonim ***** válasza:

Íme a kulcsmondat:

"olyan témákról írok neki, ami nem érdekli,"

Na akkor ki a hibás?

5/12 anonim ***** válasza:
Talán azt, hogy te csak hiszed, hogy nem érdekli, amit írsz neki.
2012. dec. 29. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Nagyon érdeklik a témáid, annak ellenére, hogy tudja, hogy tudod, hogy nem érdeklik.
2012. dec. 29. 21:48
 7/12 A kérdező kommentje:
Ő a hibás, mivel ő úgy csinál mintha érdekelné, közben az egykoron legjobb barátnőjétől tudom meg, hogy a hátam mögött rajtam nevetnek, hogy milyen témákról beszélek, ami nekem elég rosszul esett. Sokkal egyszerűbb lett volna azt mondania, hogy ez nem érdekel vagy azt, hogy beszéljünk más témáról.
2012. dec. 29. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
viszont akkor ne pazarold rá az idődet. az írásmódjából kitűnik, hogy nem egy IQ-harcos.
2012. dec. 29. 21:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Helytelenül ír, de csak számítógépen ír így, mert a billentyűzethez nincs hozzászokva. Amúgy értelmes okos hölgy és jól tanul.
2012. dec. 29. 21:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Magyarázatként azt szeretné, hogy a helyesírási- elírási hibákat kijavítva tisztázza valaki a rokonától idézett választ? Anélkül is érthető.

Mert egyébként ugyanazt írta, amit ön is írt az ismertetőjében.

Most akkor azon vesztek össze, hogy mindketten ugyanúgy látják a helyzetet?

2012. dec. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!