Nektek mennyi az összes ruhátok értéke, kb?
Figyelt kérdés
A zoknit,meg alsóneműket nem kell beleszámolnotok,de póló,nadrág,cipőfélék,kabát,pulcsi meg ilyenek.Mennyi körülbelül az össz. érték? Írjátok a nemetek és a korotok is.2016. nov. 28. 14:56
11/21 anonim válasza:
Ha abba gondolok bele hogy 7 db pulcsi/tunika jött nemrég és majdnem 70 ezret fizettem, az obagjaim is kB 150 ezer és akkor a többi is ott van...hat ha nincs is 1 milla de arra közeledik....
12/21 anonim válasza:
több, mint 500ezer.de több mint felet nem hordom
13/21 A kérdező kommentje:
Micsoda dzsigolók vannak itt. :D
2016. nov. 28. 20:30
14/21 anonim válasza:
Nekem olyan 400e körül, mert mindig kidobom a régieket, amit már nem hordok, mert sosincs helyem :D
15/21 Blade Bone válasza:
Kabátom 10000 ezer volt, másik 4000, cipők kb 6-7000, 6000 a nadrág, amit itthon hordok az már rejtély mennyi volt olyan régi, :D van még 4 polóm, azok is már ezer évesek, egy pulcsi van a turkálóból, :D plusz melós ruhák amiket a cég adott ahol dolgoztam, legtöbbet mondjuk ezekben vagyok, mert szinte mindennap dolgozom. Nem nagyon járok bulizni sem, meg közérdbe sem, úgyhogy jó ez így, csak annyi van amennyit hordok. :) Ha mondjuk elszakad valamelyik, akkor persze veszek másikat, mert ilyen összestoppolt izékben nem megyek utcára, de pl itthon az is jó. Szóval lehet azért olcsón is ruházkodni, persze kinek mi az igénye, nekem ruhák terén sosem volt nagy, nem vagyok sóher, de míg jó állopotban van egy, addig butaságnak tartok befogni mégegyet, vagy venni.
16/21 anonim válasza:
ezt kb lehetetlen így összeszámolni, de szerintem nekem is van vagy 500e összesen, ami így durván hangzik, de ebben sokminden benne van, mondjuk 2-3 éve vásárolt kabátok, cipők stb is, amiket még mindig szeretek és nincs bajuk. amikre többet költök, azok pl cipők, a legtöbb ilyen 15-20ezer körüli, de van sok 5-6 ezres is (nyári kiscipők stb), téli kabátomból is van több, azok is kb 30ezres tételek egyenként. a nadrágjaim középkategóriások, 10e alatti a legtöbb, de nagyon sok van, minimum 10 db, ami most így hirtelen itt van nálam, de van még pár. akkor egy-egy drágább pulcsi, blézer, ruha.. így belegondolva durva, de nem vagyok 'burzsuj', nincsenek extra drága ruháim és ezek hosszabb idő alatt gyűltek így fel. a 30 ezer számomra irreálisan kevésnek tűnik:o
17/21 A kérdező kommentje:
16# Minek annyi cipő meg póló,ha egyszerre csak egyet hordok? :D Amíg az egyik pólóm mosásban van,addig felveszem a másikat. :D Nem kell gondolkodnom mit vegyek fel,bár amúgy se érdekel.
2016. nov. 29. 06:03
18/21 anonim válasza:
hát nem tudom, én szeretek változatosan öltözködni, megőrülnék, ha minden héten ugyanazt a 3 pólót kéne váltogatnom pl. arról nem is beszélve, hogy így legalább van tartalék mindenből és nem kell rögtön mosni. én nem mindig mosok minden héten, nem tudnám elképzelni, hogy van 3 pólóm és akkor 3 naponta muszáj mosnom. ennyivel meg se telik a mosógép, vagy kézzel mosol? arra nekem se időm, se energiám. ha ritkábban mosom a cuccaim, akkor tovább is bírják. ha 3naponta mosnám őket, tuti hamarabb tönkremennének.
fiú vagy egyébként?
19/21 anonim válasza:
Nekem nagyon sok ruhám van, de sok közülük pl. a Hádából. De ha tippelnem kellene, akkor 300 ezerre tippelnék.
20/21 A kérdező kommentje:
18# Lány vagyok.Nem én mosok,hanem az anyám,és nem minden héten.
2016. nov. 29. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!