Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Felpöndörödött a melltartó...

Felpöndörödött a melltartó kosarának teteje, nincs valakinek valami tuti tippe rá?

Figyelt kérdés
Most vettem, alig használtam, egyszer mostam és az egyik oldalt a kosaránál a teteje egy kicsit kifelé hajlik, nem tudom, hogy veletek történt-e már ilyen. De nagyon mérges vagyok, mert ez a melltartó pont minőségibb és drága is volt. Ti mit szoktatok ezzel tenni? Van valami tuti tippetek?

#melltartó #Fekérnemű
2016. nov. 27. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Vasalás nem segített?
2016. nov. 27. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem mertem még, reméltem valaki tud jobb ötletet, meg levágtam a címkéjét -_-.. szóval azt se tudom lehet-e vasalni, ha igen hány fokon.. :D De majd a boltba járok megnézem
2016. nov. 27. 17:43
 3/5 anonim ***** válasza:
JPress?
2016. nov. 27. 19:55
 4/5 A kérdező kommentje:
áhh, nem. H&M... gondoltam én hogy jobb minőség, de úgytűnik annyira mégse? :/
2016. nov. 28. 12:19
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem semmit. Ha új, akkor talán vidd vissza,hogy ócska. Hátha kifizetik vagy levásárolhatod.

Egy hmes nekem is ilyen,de a többi nem, igaz azok más.fazonúak.

A.göndörödő az sima előformázott, pamutos. A többi pedig csipke.

2016. nov. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!