Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nektek bejönnek ezek a "mekkor...

Nektek bejönnek ezek a "mekkora melltarto kell" tablazatok?

Figyelt kérdés
Vagy idiota vagyok es rosszul merem le vagy nem tudom. A mell alatti kormeretem 63 cm, a mellbosegem 80 cm. Tobb tablazatot is neztem es kb olyan 65/A melltarto kellene szerintuk, na de 70/B-t hordok jelenleg es mar nem ferek bele, kibuggyan a mellem, vagy kettevagja a melltarto es se nem kenyelmes, se nem esztetikus. Eleg sokat nottek mostanaban. Szeles, kerek melleim vannak. Szoval most fogalmam sincs, hogy mekkorat kene keresnem. Probalkozzak a 70/C-vel? Az jutott meg eszembe, hogy lehet azert nemmar "mukodik" a tablazat, mert a mellek formajat nem veszi figyelembe. Szerintetek?
2016. nov. 18. 07:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudok akkorát hordani, amit megad nekem, mert kilóg belőle konkrétan mindenem. Bemegyek a boltba és elkezdem sorba próbálgatni a méreteket. A hátam szélességét tudom, a kosarakkal szoktam variálni, mert nem mindegy, milyen fazonú a melltartó. Alapvetően 80C-t hordok, de van olyan is, amiből jó rám a 75B.
2016. nov. 18. 09:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Pedig jo lenne, ha tudnek neten rendelni, mert itt max a kinaiban veszek (ami mar szinte markas aron ad mindent, mert kihasznaljak, hogy csak oda tud menni az ember). Megveszi az ember 3-4-5 ezerert es ket mosas utan kuka az egesz, a pantja kibogozhatatlanul tekeredik, a merevito kijon belole, eldeformalodik a kosar teljesen es hiaba tolti ki a melled, ilyen horpadt valami lesz. Annyira jo. Normalis boltokba meg nem jutok el csak nagyon ritkan... :(
2016. nov. 18. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

Ez lehet pl az egyik baj, a kínais melltartók méretezése nem feltétlenül helyes.

Azt mondjuk nem tudom milyen táblázatot néztél, a 17cm különbség C kosarat jelent. Mell alatt szűken kell mérni, mellcsúcson lazán, szóval 1-2 centi ide-oda, máris összejött plusz egy kosárméret... Ha találsz 65D-t, akkor azt próbálj, ha nem, akkor 70C-t.

2016. nov. 18. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a kérdésre válaszolva, igen, nekem alapvetően jót szokott írni, persze lehet eltérés fazon/márka függvényében, és ha a méret jó, attól még a fazon nem biztos. Ez inkább csak egy kiindulási alap, főleg ha valaki teljesen bizonytalan hogy mi lenne a jó méret. Érdemes arról is olvasni, hogy honnan tudhatjuk hogy nem jó a méret.
2016. nov. 18. 10:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, ment a zold! :)
2016. nov. 18. 11:56
 6/7 anonim ***** válasza:
ez olyan, mint a cipőméret -- nagyjából belövöm a mért adatok alapján, aztán onnan kezdem el próbálgatni, és gyártótól függ, hogy felfelé v lefelé kell elmozdulni
2016. nov. 18. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb táblázat szerint AA/A lennék, pedig valójában alig férek bele a B-be, sőt, van egy C-s melltartóm is. Nem hiszek a táblázatoknak, fel kell próbálni többféle modellt, mert ahány gyártó, annyiféle méretezés. A C kosár szélesebb ívű, mint a B, próbálj fel párat, valószínűleg azokból már nem fog kibuggyanni a melled.
2016. nov. 18. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!