Lányok a tangát vagy a francia bugyit szeretitek jobban? Milyen melltartóval?
Figyelt kérdés
Hány èvesek vagytok?2016. nov. 27. 11:11
1/12 anonim válasza:
Te lány vagy, vagy pasi?
Ha pasi vagy, nem vagyok hajlandó válaszolni!
Üdv!
28/N
2/12 anonim válasza:
tangát hozzáillő melltartóval, ha a barátommal találkozom, ha nem akkor mindegy milyen színű a melltartó
3/12 anonim válasza:
tangát szeretem jobban, push upos melltartót hordok és lehetőleg ugyan olyan mintájú legyen 16L
4/12 anonim válasza:
A francia bugyi kényelmes, ellentétben a tangaval, szóval azt max vmi nagyon különleges alkalmakra... A melltartó mindig a polom színével passzol, a bugyit naponta cserélem, de nem figyelem a színét. Csak akkor figyelem az összhangot, ha a barátommal találkozom 😃👙
6/12 anonim válasza:
Francia bugyit (nincs is tangám). A melltartó a felsőm színétől függ. (Ha fehér a felső, akkor fehér melltartó, ha sötétebb színű, akkor mindegy.)
8/12 anonim válasza:
Francia bugyit, a tanga sokszor bevág és zavar
Push-up melltartóval és mivel minden ruhám fekete így a fehérneműim 90%a is szóval szinte mindig passzol :D
9/12 anonim válasza:
Francia bugyi vagy fekete vagy feher vagy bőrszínű melltartóval. Koran kezdtem el serdulni.
12/L
10/12 anonim válasza:
Francia bugyi, push up melltartó
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!