Melyik fast fashion uzletben tudnek szalagavatora ruhat venni?
Figyelt kérdés
A "menyasszonyi ruhas" utani idoszakra, tehat a vacsorara kellene valami elegans, baliasabb ruha, amiben nem fagy be a sejhajom annyira.2016. nov. 27. 15:34
1/4 anonim válasza:
Én az enyémet a New Yorkerben vettem egy éve, egy 3/4-es ujjú, csipkés, fekete ruhát. Nem fáztam benne. :) A H and M-ben sosem tudok ilyesmit találni valahogy, mind túl lenge nekem.
3/4 anonim válasza:
Sehol.
Multheten bejartam az Alleet es a Westendet. 3 es fel ora alatt semmi elfogadhatot nem talaltam :D ha egy nagyobb s-m korul van a mereted, akkor a westend aluljaro szintjen a kis butikokban vannak letisztult, egyszeru ruhacskak, szerintem ott talalhatsz. Bersha, mango, zara, newyorker, stb..tele vannak vagy full csillamos (szerintem inkabb bulizos, mint elegans) ruhakkal, vagy bokaig ero zsakszeru cuccokkal. De ha ugyes vagy, biztos talalsz ott is.
4/4 A kérdező kommentje:
Inkabb nagyon pici, magas xs vagyok, de koszonom a valaszokat, meg van idom, majd csak talalok:)
2016. dec. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!