Ez a cipő szerintetek jó választás szalagavatóra?
Szalagtűzéshez gondolom, nem keringőhöz. Semmiképpen nem szeretnék magassarkút, mert ígyis túl magas vagyok. Ez még viszonylag jó is lenne, de az alja miatt mégsem érzem hogy egy ilyen eseményhez illene...
Lányok, mit gondoltok?
Ezt inkább nem, de valóban nem túl jó ötlet a bokacsizma sem.
Milyen magas vagy? Attól még felvehetsz egy csinos cipőt!
Én ugyan nem vagyok lány, de ez lényegtelen.
Volt már néhány magas lány aki azt kérdezte ezen az oldalon, hogy vehet-e fel magassarkú cipőt annak ellenére, hogy pl. 175 cm magas. De, volt más aki magasabb volt, volt aki alacsonyabb pár centivel, de mégis jócskán túlnőtte a társait. Szinte minden válaszoló azt írta (99%), hogy nyugodtan vegye fel, ha szeretné, ne zavarja, hogy még magasabb a többieknél. Volt olyan válaszolók aki szintén magas lányok, de persze, voltak fiatal srácok is köztük és elmondták, hogy egyáltalán nem gáz, ha egy magas lány felvesz egy magassarkú cipőt.
Szerintem, ahogy rájuk, rád is érvényes, hogy attól, hogy magas vagy, nyugodtan vehetsz fel magassarkút ha jól érzed magad benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!