Új cipő kb 2 kilométer megtétele után véresre törte a lábam, a "hivatalos" szakvélemény szerint a rossz méret választás az oka. Mi a teendő?
Jah és ez a "szakvélemény" úgy készült, hogy a lábam nem is látták, fogalmuk sincs, hogy egyáltalán van-e lábam...
Van lehetőség valahol leméretni a lábam, hogy kapjak egy hivatalosnak számító papírt, hogy nekem ekkora lábbeli kell? Vagy csak egy táblázat ami tartalmazza a hivatalos értékeket...
Nem kell mindent elhinned.
Ha a cipő jó rád akkor megfelelő. a lábadat mindig kitöri egy új cipő hiába rinyálsz ez van. Általában ha nem kötöd nagyon szorosra és picit lötyög benne a lábad tehát súrlódik a betéttel akkor ezzel jár ameddig be nem járódik és a betét nem kopik ki egy picit. Nekem a munkásbakancsom az ami nagyon kikezdte a lábamat, és amikor reklamáltam a munkaruhás hölgynél akkor mondta nekem hogy nagyon lazára van kötve és ezért. Az a lényeg az ilyen cipőknél, bakancsoknál hogy ami fűzős, jó szorosra kell kötni mert úgy lesz 100% a méret és pont jó lesz. Eleinte picit pocsék lesz de meg kell szokni, ki kell törni és minden jó lesz. Igaza is volt mert azóta nem bántotta a lábam. Én vettem magamnak itthonra munkás félcipőt acél betétest 13 ezerért és ott is rákérdeztem az eladó kis csajra hogy ez hogyan van és ő is mondta hogy kössem jó szorosra hogy picit se lötyögjön a lábamon és eleinte kevesebbet járjak benne ha arról van szó. Igaza is volt, az nem törte fel a lábam pedig nem a legjobb minőséget vettem mert csak itthonra kellett meg ha megyek maszekolni arra legyen valami.
Ha veszel egy uj cipot, be kell torni... a labadat. Elso nap legyen a labadon csak otthon. Masodik nap egy ora hosszara, az utcan. Harmadnap ket orat, es igy tovabb. Ha 7 ora hosszan rajtad van es nem bantja a labad, akkor viselheted egesz nap.
Vaszoncipoben pedig ne menjel 2 km-es gyalogturara a vasarlas utan ot perccel.
Nincs olyan, hogy neked mekkora cipő kell. Ez hülye kijelentés volt 22 éves létedre.
A cipőket nem mérik szélességre, és lehet valakinek 38-as lába, ha nem megy bele a 38-as cipőbe, mert széles a lábfeje például.
Én alapból nem adnék ki tizenezret egy olyan cipőért, amit ha felpróbálok, nem vagyok benne 1000%-ig biztos, hogy jó lesz.
"Jah és ez a "szakvélemény" úgy készült, hogy a lábam nem is látták, fogalmuk sincs, hogy egyáltalán van-e lábam...
Van lehetőség valahol leméretni a lábam, hogy kapjak egy hivatalosnak számító papírt, hogy nekem ekkora lábbeli kell? "
Mit vársz, jöjjön ki a CSI Miami mert nem kényelmes a cipőd.
Elég fárasztó vagy ám.. 22 éves korodra megtanulhattad volna hogy a cipők méretezése és a szélességük széles skálán mozoghat. Ha normálisan felpróbáltad volna akkor éreznéd. Azért viszont nem fogják visszavenni mert neked kényelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!