A "legging" az tulajdonképpen ugyanaz, mint hajdanán a sztreccs vagy cicanadrág, nem?
Figyelt kérdés
akkor minek ez a francos elnevezés?!:O)2010. ápr. 30. 14:48
1/11 anonim válasza:
Francos? Talán flancos. A sztreccs az az anyagot jelöli.
2/11 anonim válasza:
azért kell ilyen "francos" (xD) név hogy még érdekesebbé dizájnosabbá váljon
12/l
3/11 anonim válasza:
Külföldön így hívják, ne dimenzionáljuk túl. Szerintem nem azért került vissza a trendbe, mert ez a neve.
4/11 anonim válasza:
mer anno a streccsnadrág kiment a divatból, és úgymond égő lett, de most visszjött és ugye gáz lett volna ugynaúgy hívni, ami egyszer már égő lett
5/11 anonim válasza:
azert mert a legging, farmer fele anyagbol van (nem azt mondtam h farmer!!!!) mig a streccs gatyo az olyan nyulos anyagbol.
6/11 anonim válasza:
lényegében ugyanaz! mégis van aki a leggingre a latex anyagból készült darabra gondol:)
7/11 anonim válasza:
utolsó: hülyeséget mondtál... nem farmer féle anyagból van, csupán így "menőbb" az elnevezése, mert ugye miért is beszélnénk magyarul. Én azt hívom leggingsnek, ha már muszáj, ami csak a vádliig ér. De nem szeretem ezt a szót használni.
8/11 A kérdező kommentje:
Kaptam én is 4 "legginget", ami pamut, elasztikus anyagú, de ugyanaz, amit gyermekkoromban hordtam, csak az fényesebb és/vagy még biciklis nadrágnak is hívák néhányan. Akitől kaptam meg kifogyott belőle, és lóg rajta, de azt mondja, hogy húzzam a szoknyám vagy a térdnadrágom alá, nagyon trendi lesz..pffúú, ha még tizenéves lennék biztos:D
2010. ápr. 30. 21:20
9/11 anonim válasza:
azért,mert most ez megy.. leggingsben dancelés,meg shoppingolás,stb..divatszöveg..én sosem mondom leggingsnek,cicanadrágnak tanultam az ilyet,nekem az is maradt..ez pont olyan,mintha a cipőt mostantól súznak hívnák,és nem cipőnek..még ez az idő is eljöhet..sajna..
10/11 anonim válasza:
Jaj be ne szarjatok már mert így nevezik! De ráértek, istenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!