Az UNISEX tulajdonképpen mit is jelent?
Figyelt kérdés
Mielőtt hülyének néznétek, kicsit össze vagyok most zavarodva. Ma angol órán mutattunk a tanárnak egy képet amin UNISEX szoknya volt a táblára írva, szerintem közületek sokan láthatták ezt. A lényeg hogy a tanár nekünk azt mondta hogy ez nem azt jelenti hogy mindkét nemű ember hordhatja, hanem azt hogy ez minden méretben van. Akkor most ez valójába hogy is van? Mert mindenki mást mond már. 16/L2011. szept. 8. 14:42
1/4 anonim válasza:
Az unisex szó csak az olyan ruhadarabokra megfelelő szó, amit nő is és férfi is egyaránt hordhat. (Tehát úgy értem, hogy hátitáska, nadrág, cipő, stb.. A szoknya már nem tartozik ide, mert az kimondottan női darab.) Ha jól tudom semmi köze sincs a méretekhez.
2/4 anonim válasza:
a sex nemet jelent, nem méretet..
3/4 A kérdező kommentje:
Na köszönöm erre voltam kíváncsi megy a zöld kéz! :)
2011. szept. 8. 17:17
4/4 anonim válasza:
az unisex az unikornisszex rövidítése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!