Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszik ezt a fiatalok?

Miért hiszik ezt a fiatalok?

Figyelt kérdés

Hogy a Bershka, Pull&Bear pl. "Márkásak" ?

Nem tűnik nekik fel, hogy csak egy túlárazott tömegcikket áruló fastfashion bolt?

ezt csak tényleg kíváncsiságból kérdezem

2016. nov. 26. 23:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
21%

Én ritkán vásárolok ilyen jellegű boltokban.

Ha tömegcikket gyártó boltba teszem a lábam,az általában a Vögele. Igaz,erre sem mondható,hogy olcsó,de itt garantáltan jó minőséget kapok, nagy a választék sálakból, egyéb kiegészítőkből is és a színvilága is abszolút egyezik az enyémmel.

A Bershkánál ki kell fogni a jó minőségű ruhákat,mert azok is akadnak, csak jól kell válogatni.

Inkább internetről szoktam rendelni Versace, Moschino, Desigual, Gant ruhákat. Ezek mind nagyon jó minőségűek.

Magyar márkák közül szeretem még a Mystic Day-t és az Amnesiát.

Inkább vállalom azt,hogy kevesebb jó minőségű ruhám van,mint rengeteg gagyi.

2016. nov. 27. 00:12
 2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! ;) te hány éves vagy?
2016. nov. 27. 00:20
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Na ezt en se ertem amikor irjak hogy hat jaj mindem cuccom bershka meg zara... Ez egy normal kategoria nem egy gucci vagy chanel ....
2016. nov. 27. 00:23
 4/17 anonim ***** válasza:
64%

Az úgynevezett "márkás" ruhák mind túl vannak árazva. Jó minőséget ma már nem lehet kapni. Minél márkásabb annál röhejesebb kinézetű a ruha. Női ruhát térd alatti hosszal, de nem bokát verdesőt, például az egész világban nem lehet már találni. Vagy jól szabottat. Mindegyik úgy néz ki, mintha zsákot húztál volna magadra. Vagy kivan belőle mindened. Pedig élnek a Földön húsz év felettiek is. Szörnyű amikor egy negyvenes nő úgy öltözik minta húsz lenne, de ma már nem lehet kapni 40-esekre való ruhákat. (Pedig ronda a ráncos térd.) Legfeljebb extra méretben, pedig nem mindenki kövér, aki középkorú.

A fiatalok pedig mennek a divat után, és nem tűnik fel nekik, hogy a divat ma egyet jelent az ízlésficammal és a minőségi alapanyag hiányával, a megspórolt varrással, hogy rövidebb legyen a gyártási idő és kevesebb az anyagköltség. Először csak a zsebek hiánya tűnt fel, de már a visszahajtást, rejtett gombolást, ujjat, főképp hosszú ujjat sem varrnak a ruhákra. A zippzár lett a dísz, egyéb díszítések híján. Cserébe elkérnek egy szatyor pénzt és rá kell jönnöd, harisnya és pulcsi nélkül megfázol a vadi új ruhádban, ha csak egy kis szellő is kerekedik, ha meg kisüt a nap, a fekete ruha éget, mégis többnyire feketét árusítanak nyárinak, télinek meg fehéret... hogy vegyed az újat, ami hordva megint csak furcsa dolgokat produkál.

2016. nov. 27. 00:35
 5/17 anonim ***** válasza:
35%

Bershka, Pull & Bear, New Yorker, Retro, Devergo, C&A a ratyi kategoria nalam.

Zara, H&m azert ezeknel magasabb minoseget kepvisel.

2016. nov. 27. 00:36
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
nálam a ralph lauren, lacoste, ck trió játszik
2016. nov. 27. 00:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
De ki hiszi ezt? Én azt vettem meg mindig is, ami megtetszett.
2016. nov. 27. 01:27
 8/17 anonim ***** válasza:
13%
Engem nem érdekel a divat. Azt, a hülyegyerekeknek találták ki, hogy levegyék a pénzt róluk. Ilyen egyszerű a valóság... 😊
2016. nov. 27. 06:40
 9/17 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező: 18/L vagyok.

Gondolom a fiatalok azért járnak ilyen boltokba,mert a fiatalok itt még mindig sokkal olcsóbban megkapják a legdivatosabb ruhákat, mintha egy felsőkategóriás márkánál keresnék.

Az itt vásárolt ruhák nagyjából 1-2 évig bírják (H&M,C&A...stb.), ez az idő pont elég ahhoz,hogy megváltozzon a divatirányzat is és dobhatja a szemétbe új ruhák után nézve.

2016. nov. 27. 07:59
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem hisszük ezt, sőt én tudom is hogy a New Yorkerben azért vásárolok mert néha olcsóbb mint a kínai boltok,de azért az ízlésemnek megfelelő cuccok vannak ott.Az hogy túlárazott...manapság szerintem egy pulóverért 3000 ft (pl new yorkerben) nem túlárazás hiszen divatos ellentétben azzal amit a kínai boltokban látok(pl cosmos) és 4000 ft. Persze nem tudom a Zara-ban milyen a minőség mert nálunk nincs olyan bolt, sem Bershka sem Pull&Bear de ha lenne ott is vásárolnék.Egyébként a H&M-nek sincsenek jó minőségű ruhái...de hát el kell fogadni hisz azért én 16 évesen nem hiszem hogy Gucci meg egyéb luxus ruhákba kéne öltözködnöm.
2016. nov. 27. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!