Milyen érzés amikor az utcán vagy bárhol egy lányon/fiún ugyanazt a ruhadarabot látod, mint ami rajtad van?
Figyelt kérdés
én ezért nem szoktam plázából vásárolni, inkább rendelek, mert nekem ez olyan ciki érzés, inkább elbújnék csak hogy ne lásson az ugyanolyan kabátú tag..:D ez a héten egy párszor történt már velem, mivel most kivételesen egy plázás üzletből vettem egy "úgy tűnik" népszerű kabátot2016. nov. 23. 17:22
11/16 anonim válasza:
Nem zavar, esetleg az, ha rajta jobban áll, mint rajtam. :D
12/16 anonim válasza:
30 év alatt szerintem még sose fordult elő velem ilyen. De nem különösebben érdekelne.
13/16 Sunshinedoll válasza:
Nekem nem ciki, megjegyzem, hogy óh ennek a csajnak is milyen jó ízlése van és élem tovább a napomat. Nem fogok csak azért hetekig járni a turkálókat, hogy valami rusnya pulcsi csak az enyém legyen :D Nekem erre nincs időm.
14/16 anonim válasza:
Ritkán fordul elő mert turizni szoktam leginkább, ha mégis akkor 3 lehetőség van.
1. de jó a szettje, nekem is összekéne állítani valami hasonlót
2. hogy vehette fel azzal az ízléstelen cipővel?
3. ugyanolyan, oké
15/16 anonim válasza:
A 26 évem alatt talán kétszer fordult elő ilyen. Ekkor nyilván kellemetlen.
16/16 anonim válasza:
Nem látok máson ugyanolyan ruhadarabot, mint ami rajtam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!