Ti megvennétek így egy drága ruhadarabot magatoknak?
Nagyban függ attól, hogy milyen ruha és mennyiért. :D
Egy bármikor bevethető kabátért kiadnék a szokottnál többet - ésszerű határok között. Egy szoknyáért biztos nem. Alkalmi ruháért főleg nem, mert sose használnám ki.
Attól függ, milyen ruha. Kiegészítőre (cipő, táska, napszemüveg, esetleg valami jó kis kabát) szívesebben adok ki több pénzt, de farmerre, szoknyára, blúzra, ilyesmire nem. Azokból szeretek olcsóbbat venni, és drágább, jobb minőségű kiegészítőkkel feldobni.
A ruha könnyen elkopik, még a jobb minőségű is, aztán ha az ember hirtelen lefogy, hízik, adhatja tovább, úgyhogy arra nem költök sokat, viszont egy jó cipő vagy táska egyrészt feldobja az egyszerű cuccokat, másrészt meg évekig tudod viselni, és ezekből szeretek olyat venni, amik akár 4-5 év múlva sem lesznek elavultak. Van táskám, amit 5 éve hordok, meg olyan napszemüvegem, ami már 7 éves, és még mindig jó.
Én egyedül cipőre adok ki sokat, mert tudom hogy a kínaik nem bírnák annyi ideig. Inkább kiadok többszörösen annyit érte, de akkor legyen már minőségi. Ráadásul figyelembe veszem azt is, hogy ruhákra 300 ft/db-nál többet soha nem költök, így belefér egy-egy drága cipő:)
Úgyhogy igen, én megvenném a helyedben
@04:55
Szerintem mindenki értette rajtad kívül hogy a válaszoló mire gondolt "kínai cipő" alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!