Megéri télre cipőre és kabátra ennyit költeni?
Eddig mindig kissé slamposan öltöztem, nem adtam magamra, de már elegem van, hogy lehajtott fejjel megyek az utcán, egyre inkább érdekel a divat és az igényesség (szerencsére!) :)
Kinéztem álmaim cipőjét, Nike téli cipő, 40k forint. Oké a Nike amúgy sem olcsó, de megéri ennyit költeni rá? Hordom mondjuk decembertől márciusig... Meg nyivlán jövőre is... Ha meg nem venném meg félek hogy "örökké" fájna érte a szívem.
Ugyanez a helyzet a téli kabáttal. Eddig mindig olyan kabátom volt, amiben szerettem volna eltűnni, mert megvettem úgy a viszonylag olcsóbbat, ami még meleg is valamennyire, vagy csak aláöltöztem és kész. Kb 30k-ért néztem ki egy télikabátot, imádom. Vajon megvegyem?
Eddig sosem volt nagyon pénzem, de végeztem a sulival, már dolgozom és van félretett pénzem, amit szeretnék ruhákra, meg magamra költeni, hogy végre a koromnak megfelelően öltözzek, igényesen, divatosan...
Szerintem megéri, hiszen ezeket nem egy télre veszi az ember.
Mondjuk Nike cipőért biztosan nem adnék 40 ezret. De egy szép bőr csizmáért adnék kb. 30-at.
Kabátom nekem is majdnem 40 ezer volt, de tetszik is, meleg is, kényelmes is. Ez már a második telem benne és nagyon szeretem.
Nike cipő nem ér ennyit. Télre amúgy is bakancs/csizma jó nem sportcipo. Kabát viszont megeri mindenképpen.
Az a 30 ezer egy teljesen elfogadható kabát ár.
Én sem vennék Nike cipőt télre, inkább valami bélelt bőrcipőt. Eleve hamar elhasználódnak a cipőim, sokat gyalogolok. Volt pl. egy Nike-om, ami mindig feltört. Nem éreztem kényelmesnek. Engem különben is zavarna, hogy szinte mindenkin "pipás" cipőt látok. 40k-t sokallnék érte. De ha beleszerettél, kényelmes, illik a többi ruhádhoz, hát vedd meg.
A télikabát 30k-ért elég reális árnak tűnik, bár én inkább úgy szoktam, hogy két olcsóbb télikabátot veszek és váltogatom őket a szezonban, hogy mosni is tudjam, száradhasson, addig a másikat viselem. Nem szeretek egy télikabátban járni egész szezonban, hiszen sokszor beleizzad az ember, mosni kell.
Én is sokszor érzem azt, hogy drága ruhát nem vennék fel, pedig megdolgozom az áráért. Valahogy feszélyezne. Mindig aggódnék, hogy kár éri, nem tudok olyan felszabadult lenni benne. Általában ezek a hú de márkás dolgok mondjuk nem is tetszenek meg, főleg, ha nagy márkajelzés van rajtuk.
Nem írod, mennyi idős vagy és mit jelent a korodnak megfelelő öltözködés, sem azt, hogy milyen nemű vagy, de szerintem a Bershkában és társaiban találsz fiatalos ruhákat normális áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!