Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek egy 30 év körüli...

Szerintetek egy 30 év körüli embernél a jövedelem hány %-át reális ruházkodásra költeni?

Figyelt kérdés

Én az éves jövedelmem 4-5%-át, kb 5-600.000 Ft-ot költök ruhára egy évben.

Azért írom éves szintem, mert van hogy 2-3 hónapig nem veszek semmit, de mondjuk aztán meg veszek pl egy kabátot 150e Ft-ért. És ebbe az évi 5-600e-ben benne van minden, az alsóneműktől a cipőig, kabátig bezárólag minden.

Egyesek szerint ez sok.

Szerintetek sok ez a 4-5%?

És ti a jövedelmetek hány %-át költitek ruházkodásra?

2016. okt. 21. 16:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Nincs értelme így feltenni ezt a kérdést. Nyilvánvalóan bőven megengedheted magadnak, ne foglalkozz mások véleményével.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, a férjemet erőszakkal kell elrángatni ruhát venni, kb 1%-ot költ ruhára.

2016. okt. 21. 17:02
 2/3 A kérdező kommentje:

1: Azt hozzáteszem, hogy vásárolni én is utálok, nem szeretem a tömeget és a boltokban sem szeretek tolongani, ezért lehetőség szerint hétköznap, és azon belül is inkább délelőtt vásárolok.

Évente 3-4 alkalommal megyek ruhát venni, de akkor viszont van hogy 6-8 db holmit is veszek egyszerre (kabát, póló, pulóver, cipő, stb).

2016. okt. 21. 17:07
 3/3 anonim ***** válasza:
KB 10%át. 300.000 Ft körül van a havi jövedelmem havi 20-40 ezer közt költök.
2016. okt. 21. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!