Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megérné 1db tommy hilfiger...

Megérné 1db tommy hilfiger vászon rövidnadrágra a nyára költeni 25-30 ezer foforintot?

Figyelt kérdés

A nyára szeretnék venni vászon rövidnadrágot , tommy hilfigerben találtam egy jo darabot de ugye ez nem egy olcso márka de egy darabért !egéri kiadni 30 ezret ?

Vagy azzért a pénzért vegyek mongyuk h&m , springfild , pullem bear , vagy reservedben 3 db ot mert ezzekben a legdrágáb is 10 ezer de a tommy hilfiger semmiben sem külömbözik a többi háromtól , csak a tommy hilfigermél a márkanév miatt kénne ilyen sokat fizzesek vagy is 30 ezret ?

Anyag használatban vannak külömbságek ?

Tommy hilfiger is kitud egy idő után fakulni nyáron vagy eltud szakadni mint az olcso 10 ezer forintosak ?

Vagy budapesten nincs olyan bolt ahol régebbi kolekcióból tudnék tommy hilfigert 15 ezer ért venni maximim madrágot ?

2016. jún. 15. 14:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha van olcsóbb is hasonló akkor nyilván azt vedd. TH-nál leginkább a márkáért fizetsz.
2016. jún. 15. 14:16
 2/11 anonim ***** válasza:

Attól függ :)

Nyilván ha dolgozó ember vagy és meg tudod fizetni, akkor ha úgy érzed beruházhatsz egy drágább darabra (bár szerintem inkább vegyél belőle 2-3 db "olcsóbbat")

Ha pedig még fiatal vagy és a nyáron fesztiválról fesztiválra fogsz járkálni akkor egyértelmű hogy ne vegyél drágát

2016. jún. 15. 14:55
 3/11 anonim ***** válasza:
nem éri meg főleg úgy hogy egyik nap láttam a hádában 5 ezerért, menőzni úgyse tudsz vele, mert kevés lány/ember figyeli azt a kis márkajelzést, én egyből kiszúrom messziről is, de mások közelről se :D
2016. jún. 15. 15:46
 4/11 anonim ***** válasza:
A TH-nek nagyon jo anyaga van, de hozzátenném hogy akkor sem ér annyit amennyiért árulják. (Szerintem a maximum reális áruk a szezon végi leértékelt ár) Az olcsóbb kategóriák általában nem ilyen jo minőségű anyagból vannak, de ki lehet fogni néha jót is.
2016. jún. 15. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:

A 10 sem olcsó. Tudod mi olcsó? 2-3k.

Ha van pénzed vegyél TH-t ha nincs akkor ne.

2016. jún. 15. 17:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
bemegyek a kilós turiba és egy ezresből kitúrok ezerszer különbet mint a tommy hilfiger de te tudod...
2016. jún. 15. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Én abból a pénzből többet vennék inkább. 30 ezresben is ugyanúgy szétizzad a hátsód, ha negyven fok lesz. Nem egy gatya kell egy nyárra, legalább váltogatod ha többet veszel.
2016. jún. 15. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha csak 1 dbot tudsz venni és nincs több másik nacid, akkor inkább vennem a 3 olcsóbbat. Ha van már több márkás darabod es belefer a keŕetbe, akkor vedd meg a dragabbat.
2016. jún. 15. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is inkább a három másikat venném meg. Azért 30 ezer forint nagyon sok pénz! És ha éppen mosásban van az az egy rövidgatya, akkor mit veszel fel?
2016. jún. 19. 12:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Úgy jó csak ha van akkármár tommy hilfger pólom is meg cipőm is nem ? Az már egy vagyon lenne. Maximum apránként megvenni őket mongyuk netről azzért olcsob nem ?
2016. jún. 20. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!