Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Milyen kabátot vennétek?

Lányok! Milyen kabátot vennétek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék egy kabátot, de nem tudom, hogy milyen legyen. Van két kabátom, de azok elég régiek és kopottak, az egyik egy fekete szövetkabát, a másik hosszított egy krémszínű pufis, kapucnival.

A napokban láttam egy nőt, akin sárga pufis kabát volt és nagyon megtetszett az (nem biztos, hogy sárgát vennék)

Szóval tudnátok ötletet adni? Linkeknek is nagyon örülnék :)

2016. nov. 18. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Hat ha neked az tetszett, akkor a helyedben olyasmit vennek :)

Piac amugy tele van ilyen kabatokkal, ha jora gondolok

2016. nov. 18. 10:12
 2/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Ha szereted a színeseket, akkor mondom, miket láttam, amik tetszettek: piros pufi kabátot láttam ( [link] ) ami szerintem baromi király, csak nekem nem áll jól a piros, minden más színben meg olyan snassz lenne, én mondjuk szívesen vennék ilyesmit, ha nem épp narancssárga hajam lenne :D

Ha nem lenne fázós a derekam, ezt is meggondolnám, nagyon divatos a fazon meg az anyag, és szép a színe: [link]

A parkákat abszolút nem szeretem, nem elég vastagok nekem, meg elég basic cuccok, semmi extra nincs bennük.

Nekem egyébként egy fekete, ezüst hardware-es pufi kabátom van övvel, és az oldalán bőrhatású betétekkel.

2016. nov. 18. 12:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is pont ebbe a kérdésben vagyok benne. Nálam egy fekete szövet és egy krémszínű kapucnis.

Nézz szét a yoox.com-on ott sok jó kabát van ami márkás és jó minősésű és jobb árakon. Ez egy outlet oldal igazából. Zara és más plázaboltokban nem vagyok otthon. Mennyit költenél rá? Hol élsz, mennyire van hideg ott? Egy színes pufikabát fiatalos és feldob minden szettet, egy szövetkabát lehet hidegebb is és komorabb de elegánsabb. Hány éves vagy?

2016. nov. 18. 14:05
 4/5 anonim ***** válasza:
A Desigualban nagyon szép és egyedi kabátok vannak most :)
2016. nov. 18. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
A színes szövetkabátok is nagyon divatosak most. Nemrég vettem egy pirosat, én imádom. :)
2016. nov. 20. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!