Hölgyek! A New Yorkerben vagy a Tally Weijlben vennétek inkább téli kabátot?
2010. dec. 12. 09:38
1/16 anonim válasza:
Hát attól is függ, hogy milyen kabátról van szó, de inkább Tally Weijl, bár nekem van egy téli, hosszóú pufi dzsekim a new y.-ből és nincs vele gond..
2/16 anonim válasza:
Én a newyorkerben vettem.Szép kabátok vannak ott.És még érdemes betérni a h&m-be is.
3/16 anonim válasza:
Egyikben sem. Nem az én stílusom.
4/16 anonim válasza:
Én a tajliban vettem:D nagyon szeretem
5/16 anonim válasza:
Én a Tally Weijl-ben vettem az enyémet. Meg vagyok vele elégedve. :)
A New Yorker-ben nem nagyon szoktam vásárolni, mert számomra a túlságosan is tucatcuccok. A Tally egy fokkal egyedibb ilyen szempontból.
6/16 anonim válasza:
Hét akkor már inkább a new yorker, mert a tallyban csak hányingerkeltő ocsmányságok vannak. A new yorkerben elvétve találni jókat :)
7/16 anonim válasza:
egyikben se, mind2 drága+gagyi+rossz minőségű+tömegcucc....
8/16 anonim válasza:
Nekem pl.ez tettszik. http://www.youtube.com/user/PlasticTinkerbell#p/u/0/BFdA-PVi.. és newyorkeres.
10/16 anonim válasza:
egyikben sem. mert tényleg rohadt gagyi és valóban tömeg cucc. undorító és ízléstelen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!