Hölgyek! A New Yorkerben vagy a Tally Weijlben vennétek inkább téli kabátot?
2010. dec. 12. 09:38
11/16 anonim válasza:
Ha már muszáj választani, New Yorker, Tally Weijl nekem nagyon nem bejövős...De szívem szerint egyikben sem. :)
18L
12/16 anonim válasza:
Én csak a tally weijlben,newyorkerben és a h&m-ben vásárolok.Szerintem csak ízlés kérdése ki mit talál és vesz meg e három bolt kínálatából.Ha valakinek szar az érzéke az ilyesmihez akkor hiába a drágább boltok.De hát persze a magyarok tele vannak pénzzel és csak a zarában és a mangoban vásárolnak.Vagy talán az is gagyi?Ne is haragudjatok,de onnan is rengetegen vásárolnak akkor az is tömegcucc.Nekem pl.a zara cipőkön kívül hordhatatlan a kínálatuk.Mindkettőnek!
13/16 anonim válasza:
utolsó, olyanról hallottál már, hogy valaki nem pláza/tucat boltokban vásárol? vannak varrónők, van aki magának varr (én is), vannak turik, és vannak no-name butikok, ahol mondjuk 100x olcsóbb, igényesebb és egyedibb cuccokat is találhat az ember, mint holmi tally weijlben. Nem csak a pláza létezik...
14/16 anonim válasza:
Mert a plázában nincsenek butikok persze.Én sem csak plázában vásárolok.De elárulok még valamit.A butikok 90%-ban drágábbak és gagyibbak,minden márkaboltnál.Ha meg jó minőségű akkor meg nagyon drága.Turikban is szoktam néha vásárolni,de tudod oda nem érkezik általában xxs-es nadrág meg rám való kabát.Szóval marad a pláza.A varratásról meg inkább ne is beszéljünk.Horror áron csinálnak ruhákat,már aki jól is dolgozik.
15/16 A kérdező kommentje:
Mennyibe kerül megvarratni egy téli szövetkabátot?
2010. dec. 12. 21:16
16/16 anonim válasza:
Nem tudom, én egy ilyet varrtam magamnak 8.000 ft-os anyagköltségen, 2 hétvége alatt. A festést még nem csináltam meg, de kb. 800 ft a festék. Amúgy vastagon bélelt kasmírból csináltam. [link]
Szerintem 5-10 a varrónő órabére még kb., attól függ, mennyit kell az adott cuccal dolgoznia. Nekem egy ismerősöm édesanyja varrónő, ő 15.000-ért csinált volna meg egy ilyen hosszúságú kabátot, megkérdeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!