Tinikorodban melyik "stílust követted"? Hogy bírták a szüleid? :D
Rocker voltam, de nem az a tisztafekete. Bár elég sok fekete cuccom volt, ezt mondták mindíg, de amúgy nem volt kifogásuk ellene.
Inkább a hajammal volt néha probléma. Az nem tetszett nekik, mikor hosszú volt (festett fekete), és kétoldalon alányírva (tűzvörösre fstve). :) Már kinőttem belőle.
22/L
Hat en most vagyok 14 s rocker vagyok :d
anyamek nem naon birjak de le xarom xd
12évesen: punk-rock
13: goth
14:reggae, underground
15: hc
16: metal (kedvenc Watch My Dying)
17: metal, goa, reggae, instrumental zenék :D
egy marhanagy egyveleg lettem és nekem igy tökéletes. :) Annó persze mindegyikhez megvolt a maga kis öltözete, kinézete, mostmár egyikhez sem tartozok külsőre... Kinőttem már ebböl...
17L
Eleinte rockos,aztán jött egy diszkós hullámom.Most már semmilyen stílusba nem tartozom.Imádom a szexi,csajos ruhákat,szeretem kihozni magamból a maximumot,de közben imádom a sportos,laza cuccokat is.Asszem ez olyan átlagos...Zeneileg sem követek semmilyen stílust.Rengeteg zenét meghallgatok(Hooligans,Simple Plan,Sum41,Beyonce,Lady Gaga,Madonna,Pussycat Dolls...)
15/L
13-14 éves koromban találtam rá a goth "stílusra", pontosabban akkor jöttem rá, hogy ami vagyok, annak nevezhető.
Azóta ezt a vonalat követem, szerintem már nem nagyon fogok változni, de sosem kehet tudni.
A szüleim elfogadnak olyannak, amilyen vagyok, jó a kapcsolat köztünk.
L,19
regen a rock es emo stilus tetszett (persze nem az a tipikus jajjj engem senki sem szeret!!) azota mar kinottem ezekbol szerencsere es most noiesen probalok oltozkodni es nem tucat lenni:D
jah es a szuleim abban az idoben nem tiltottak meg, de leultek velem megbeszelni h szerintuk ez nem helyes stb stb. es talan azert is nottem ki ebbol a stilusbol hamarabb mint mas
15L
Változatos, ami tetszik azt hordom.:D
Zeneileg is bármi jöhet, ha megfog valami egy számban akkor mindegy. Lehet az Britney Spears vagy a Paramore.:D
15L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!