Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megdöbbentett a látvány és a...

Megdöbbentett a látvány és a butaság. Hogy nem fagyott szét?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 06:35
 1/10 A kérdező kommentje:
Együtt szoktam biciklizni egy kolléganőmmel. 25 év körüli. egy 20 perces útról van szó. Ma reggel is a szokásos szettben jött. Csípőfarmer pulóver és egy köldökig érő kabát, A felsője mindig rovóid, ezt a munkahelyen tapasztaljuk. A dereka 10 -15 centin kint -10 fokban. Mondtam is neki nem normális, de egy mosollyal elintézte. Tudom, hogy nem az én gondom, de nem értem hogy nem fázott.
tegnapelőtt 06:39
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Nyugi, ő is fázik, csak olyan buta, hogy a divatot előrébb helyezi az egészségnél.
tegnapelőtt 07:16
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Én is szoktam, szeretek így járni. Szexi és divatos, az elismerő pillantások jót tesznek az önbizalmamnak.

Meg kellemes érzés is, ahogy a hűvös szellő simogatja a bőrömet.

Biciklizés közben mondjuk én nem csinálnám, akkor nagyon fáznék, az extrém. De respect a kolléganődnek, hogy ennyire bátor.

tegnapelőtt 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiatalabb koromban én sem fáztam.

20 évesen simán elvoltam egy kis rövid kabátban, bár a hasam nem lógott ki, de tök rövid volt.

Most 40 évesen térd alá érő, vastag kabátom van, sál, kesztyű, és még így is fázom sokszor :D

tegnapelőtt 09:07
 5/10 anonim ***** válasza:
45%

Osztálytársnőm is így öltözködött, hiába mondta neki bárki, hogy télen nem kéne. Majd elvitte a mentő, mert kifázott a veséje és egy nap összeesett.

Szóval mindenki addig divatozik csak, míg valami baja nem lesz.

Elismerő pillantást az ilyen nem kap, az, hogy bámulják, mert nem az évszaknak megfelelően öltözött nem elismerés.

tegnapelőtt 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1. Mindenkinek más a hőérzete. Én hosszú “rendes” kabátot hordok mert “kell”, de kb mindig melegem van benne. Pláne ha mozgok (itt most nem komoly edzésre gondolok, csak pl séta dombnak felfele és/vagy kicsit tempósabban)

2. Simán lehet hogy fázott, csak azt mondta hogy nem fázik.

tegnapelőtt 15:30
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Nem egészséges senkinek sem ha szabadon van télen bármilyen testrésze, főleg ha hosszú ideig. Én sok évig jártam térdnél kivágott nadrágokban, lett is baj…. Nem olyan húdenagyon nagy, csak kattog, és télen szúr majdnem minden lépésnél ha 30 percnél több időt töltök a szabadban.

A hőérzet oké, aláírom, fiatalabb koromban én sem voltam fázós, de a derekamra pl mindig figyeltem, hogy ne lógjon ki, valahogy az már nem jutott el az agyamig, hogy a térd is gond lehet 🤦‍♀️

#6 Hordhatnál vékonyabb téli kabátot, azzal nincs baj, csak valami legyen rajtad ami rendesen takar. Mert abban viszont igazad van, hogy nem jó az a verzió sem hogy megsülsz benne. Pláne azért mert így könnyű megfázni.

Lehet, hogy a kollegád nem érzi, hogy a dereka fázik, de ebből később lehetnek pl szervi problémái is. Még mozgás közben sem oké így hosszú távon :/ Meg persze lehet, hogy befagy mindene is, csak a divat előrébb való számára, mint a komfort.

20 évesen engem sem érdekelt mi lesz később, ‘majd én tudom mi a jó nekem’ alapon, aztán 28 évesen elkezdett fájni a térdem és elgondolkodtam…

tegnapelőtt 16:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet hogy nem erezte hogy fazik. En nokent ha nem biciklizek csak szoknyat hordok. Nincs gondom en sem fazom. Csak csipo farmerom van abban biciklizem. Eleinte en sem figyeltem tobbszor kint volt a derekam mih egyszet jol meg nem faztam. Azota figyelek ra hogy ha lehet ne legyen kint tekeres kozben. Gondolom amig nem.lesz beteg nem erdekli
tegnapelőtt 16:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezelőtt 25 éve szinte mindenki így járt.Akkor még volt is hideg.Nekem csak nyáron volt szabad a derekam,viszont egédz télen ruhában,szoknyában vagyok.Van 50 denes és szőrmés harisnyám is,de a simábsn se fázok.Farmerban viszont igen.
tegnapelőtt 20:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma is együtt jöttünk és beszélgettünk. Tényleg elmondása alapján nem érzi, hogy hideg van.A dereka mikor hozzáértem jég hideg volt. Kiderült tetszik neki egy kolléga és azért öltözködik így, mert a srác többször említette neki, hogy a rövid felsők nagyon bejönnek neki. Szereti látni a nők köldökét. Nem tudom, hogy ennyit megér-e.
tegnap 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!