Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tinikorodban melyik "stílust...

Tinikorodban melyik "stílust követted"? Hogy bírták a szüleid? :D

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 22:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%
én mostvok 14-15 körül punk-rock vok kinézetre nem teljesen de anyámék kiakadnának ha tudnák h mijen zenéket hallgatok
2010. ápr. 28. 22:14
 2/20 anonim ***** válasza:
15 vagyok és deszkás stílus :)
2010. ápr. 28. 22:15
 3/20 anonim ***** válasza:
nem követek stílusirányzatokat, vagyok aki vagyok, sokféle zenét hallgatok :D
2010. ápr. 28. 22:38
 4/20 anonim ***** válasza:
45%
kicsit hippis vagyok 16 és anyámék szeretik mert szerintük egyedi és különleges :)
2010. ápr. 28. 22:53
 5/20 anonim ***** válasza:
15 és csajos stilus :P de nem az az átlagos fajta :)
2010. ápr. 28. 23:07
 6/20 anonim ***** válasza:
41%
és 17 vagyok most, és szentem átlagos, nem egyedi, de nem is tucat stílus. RÉgen is így volt:)
2010. ápr. 28. 23:13
 7/20 anonim ***** válasza:
69%

Hippik voltunk, de nagyon...Anyumnak bejött....anno ő is az volt:D

23L

2010. ápr. 29. 00:03
 8/20 anonim ***** válasza:
52%

Régebben nagy punk voltam. Mostmár öltözködés szempontjából inkább elegánsabb, zenei téren viszont hárdkór, deathcore... :)

Ja és a szüleim nem szóltak bele a dolgaimba ilyen téren /hál'istennek/

21F

2010. ápr. 29. 02:00
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

hát...nem volt egy kifejezett stílusom,de iszonyat extrém voltam,anyámék azt hitték szektás vagyok,és egyszer elégették az összes fekete ruhámat..azóta újból feketébe kezdtem járni rá kb egy évre,aztán rájöttek,hogy nem vagyok szektás,csak ez a kedvenc színem.. XD

Soha nem követtem semmilyen stílust,minden nap máshogy néztem ki...ennek az az oka,hogy minden stílus megkövetelt annó valamit,pl punkoknak a piros fűzőt,és ha már máshogy néztem ki mindíg zaklattak,hogy egy punk nem vesz föl ilyet,stb..na itt lett elegem,pedig folyton mondtam,hogy nem vagyok punk,csak extrém,amiben vannak punkos elemek,tehát NEM tartom magam egyik stílusba sorolandónak sem,mert mind teli van elvárásokkal..régen még azt is lenézték,aki különböző stílusú zenei jegyeket viselt,vagy pl felvett egy alvinos pólót,de Children of bodomos pulcsija volt,vagy emellett még Osszián-os kitűzője..Azt mondták rá,"fú de felöltözött".Én meg azt,hogy mi van,ha mindegyiket szereti?Most miért kell beskatulyázni az embert???Most is hasonlóan extrém kinézetem van,szerintem most élem ki magam,hogy anyámék nem bírták elviselni az öltözködésemet..Ha tinikorban egy kicsit is elnyomják a szülők az ilyen fajta önmegvalósítást,akkor huszonévesen fog úgy kinézni a gyerek..szerintem..szóval rockerpunkrapperdarkgoth stílusom van + macskamánia :D de még ebben sem lehet beskatulyázni..és éljenek a fekete kék hajúak!!! XD

2010. ápr. 29. 07:39
 10/20 anonim ***** válasza:
amúgy 24/L voltam... XD
2010. ápr. 29. 07:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!