Szerintetek milyen kabát?
Figyelt kérdés
Vettem a zarában egy férfi kabátot, sötétkéket. Szerintetek az ciki ha egy fiú sötétkék kabátot hord? Hosszú 3/4-es férfi sötét kék kabát2016. nov. 11. 16:23
1/14 anonim válasza:
Miért volna ciki ha egy fiú sötétkék színű kabátot hord?
2/14 A kérdező kommentje:
nem nőies férfi 3/4-es kabát? :D
2016. nov. 11. 16:31
3/14 anonim válasza:
Figyelj, ha az van ráírva hogy férfi, jó esetben nem nézhet ki nőiesen. De kérdezd meg anyukádat/barátnődet hogy felvenné e utcára. Ha az a válasza hogy nem, csaknem gáz. Ha az hogy igen...szívás:D
4/14 A kérdező kommentje:
barátnőm jelenleg nincs :D Viszont anyukámat, keresztanyámat megkérdeztem, aztmondták jó :D Az a igazság, hogy eddig én ilyet nem hordtam. Olyan suliba járok, ahol az osztály társaim ilyet nem hordanak és attól tartok hogy leszólják/megszólják ( elég csöves egy osztály, öltözködni egyik sem tud, talán 3 ember ).
2016. nov. 11. 17:02
5/14 anonim válasza:
És akkor mi van ha egyiknek sincs olyan kabátja? Legalább nem leszel tömeg. Különben is tetszik? Akkor vedd fel nyugodtan, az ember olyan ruhákat vesz ami az ő stílusa ez a stílus pedig a tied.
*3-mas voltam*
8/14 A kérdező kommentje:
nem nőies mert sötétkék és ilyen világos? lepergeti magáról a vizet
2016. nov. 11. 17:35
9/14 anonim válasza:
Ez egy teljesen korrekt, átlagos kabát. Miért lenne ciki? Nem annyira extrém ez a darab, elég sokan hordanak hasonlót. Szerintem jól néz ki, és tuti nem fog senki cikizni miatta.
10/14 anonim válasza:
Nem nőies, a sötétkék az egyik legférfiasabb szín!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!