Sportos kabát 33 éves férfin?
Általában igyekszem elegáns(abban) öltözni, kedvencem farmer, egyszinű ing, félcipő (esetleg elegánsabbnak tűnő bőr bakancs), bör öv. Kiváncsi lennék, hogy egy sportos őszi-téli kabát ehhez mennyire passzolna.
Ilyensmit tervezek beszerezni, esetleg sötétebb, hidegebb színben: [link]
Tetszik benne, hogy praktikus, szerintem nagyon sok helyzetben tudnám hordani, csak stílusban nem vagyok biztos. Én affelé hajlok, hogy nem fontos annyira, hiszen ha bulizni megyek pl., az első dolgom, hogy leadom ruhatárban.
Félcipővel érdekes lenne.
Bakanccsal(még ha kicsit elegánsabb is) és inggel( ami nem öltönying,hanem mondjuk valami kockás favágó ing :D) szerintem okés. De valami egyszínű, betűrt "dress shirt"-tel kicsit olyan lennél,mint amikor az iskolában március tizenötödikei ünnepség van, de a fiatal srácoknak még nincs odaillő kabátjuk :)
Esetleg sötétebb színben, rikító szín nélkül,még azt mondom,hogy elmegy. Nem az lenne a reakcióm,ha rád nézek,hogy " hogy tudta felvenni ezt a kabátot azzal az inggel" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!