Hát nem is tudom... ami úgy vastagabbnak látszott az a kapucni részénél a bélés. Ha az egész kabát ilyen akkor talán. Ma olyan rohadt hideg volt reggel, hogy nem is tudom hogyan bírtam ki a tavalyi kabátomban télen... Annyi a lényeg, hogy ha felveszed ne csak ki szövetek legyenek hanem bélése is legyen. Lehet én nem követem annyira a divatot és inkább a praktikára megyek.
Ui. Nekem rövidnek tűnik az ujja.
Lány
Az egész kabi bélelt, de nem tudom mennyire akarok aláöltözni:D
Köszönöm, +
Normális vagy ennyit kiadni egy kabátért, amiben ráadásul még nem is vagy benne biztos, hogy jó lesz-e télire?
Párom 12 ezerért vett egy katonai boltba fekete pilótakabátot télire! Iszonyat bélelt, vízálló, meleg..stb.
De te tudod, remélhetőleg, hogy mit szeretnél.
lehet ,hogy soknak tűnik, de az ember nem vesz havonta kabátot. a kivehető bélés miatt tavaszra is jó lenne, szóval szerintem megéri, de örülök azért a párodnak is.
:D
Minden attól függ, hogy mennyire vagy fázós.
Számos fiatalt látok hasonló kabátban, alatta még mindig pólóban!
Emellett maga az életviteled sem mindegy. Nem mindegy, hogy naponta max pár órát vagy a szabadban(Azt is járkálva), vagy 5-6-ot, álldogálva.
Na már most ha nagyon hideg van max aláveszel még egy pulóvert és annyi. Ha pedig fázós vagy, akkor vegyél valami biztosabbat.
Ahogy már írták, sokat számít, mennyire vagy fázós s álldogálsz-e s mennyit.
A meleg télikabátjaimat nem tudom használni, mert hazánkban nincs olyan hideg tél... Nem vagyok fázós és mindig gyaloglok a szabadban s az nekem rengeteg hőt termel. Volt már, hogy vastag, meleg pulóverben voltam s elkezdett hullani a hó :D Általában azért polárdzsekit viselek télen, több soha nem kell, főleg ilyen enyhe teleken.
De ha ácsorognom kellene -10-20 fokban, az kegyetlen lenne így öltözve pár percre is. Gyalogolva még megoldanám.
Igen, szerintem se fogok benne szétfagyni, ha meg mégis, belefér néha , ha aláveszek egy pulcsit.
köszönöm mindenkinek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!