Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Elég meleg lesz ez a kabát télre?

Elég meleg lesz ez a kabát télre?

Figyelt kérdés
[link]
2016. nov. 9. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Hát nem is tudom... ami úgy vastagabbnak látszott az a kapucni részénél a bélés. Ha az egész kabát ilyen akkor talán. Ma olyan rohadt hideg volt reggel, hogy nem is tudom hogyan bírtam ki a tavalyi kabátomban télen... Annyi a lényeg, hogy ha felveszed ne csak ki szövetek legyenek hanem bélése is legyen. Lehet én nem követem annyira a divatot és inkább a praktikára megyek.

Ui. Nekem rövidnek tűnik az ujja.

Lány

2016. nov. 9. 20:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé nem lászik télinek. De aláöltözve jó szerintem.
2016. nov. 9. 20:17
 3/12 A kérdező kommentje:

Az egész kabi bélelt, de nem tudom mennyire akarok aláöltözni:D

Köszönöm, +

2016. nov. 9. 20:19
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Normális vagy ennyit kiadni egy kabátért, amiben ráadásul még nem is vagy benne biztos, hogy jó lesz-e télire?

Párom 12 ezerért vett egy katonai boltba fekete pilótakabátot télire! Iszonyat bélelt, vízálló, meleg..stb.

De te tudod, remélhetőleg, hogy mit szeretnél.

2016. nov. 9. 20:26
 5/12 A kérdező kommentje:

lehet ,hogy soknak tűnik, de az ember nem vesz havonta kabátot. a kivehető bélés miatt tavaszra is jó lenne, szóval szerintem megéri, de örülök azért a párodnak is.

:D

2016. nov. 9. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Minden attól függ, hogy mennyire vagy fázós.

Számos fiatalt látok hasonló kabátban, alatta még mindig pólóban!

Emellett maga az életviteled sem mindegy. Nem mindegy, hogy naponta max pár órát vagy a szabadban(Azt is járkálva), vagy 5-6-ot, álldogálva.

Na már most ha nagyon hideg van max aláveszel még egy pulóvert és annyi. Ha pedig fázós vagy, akkor vegyél valami biztosabbat.

2016. nov. 9. 20:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ilyenkor örülök h én még most is poloban járok és nem fazok :DDD
2016. nov. 9. 21:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogalmam sincs eleg meleg lesz e. Nem tudom mennyire vagy fazos es milyen tel lesz. Es az sem mindegy persze hogy mennyit varsz a bkvra vagy netan kocsival jarsz....ezek azert fontos szempontok. Amugy nagyon jol nez ki. Ha ez szamit :)
2016. nov. 9. 22:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már írták, sokat számít, mennyire vagy fázós s álldogálsz-e s mennyit.

A meleg télikabátjaimat nem tudom használni, mert hazánkban nincs olyan hideg tél... Nem vagyok fázós és mindig gyaloglok a szabadban s az nekem rengeteg hőt termel. Volt már, hogy vastag, meleg pulóverben voltam s elkezdett hullani a hó :D Általában azért polárdzsekit viselek télen, több soha nem kell, főleg ilyen enyhe teleken.

De ha ácsorognom kellene -10-20 fokban, az kegyetlen lenne így öltözve pár percre is. Gyalogolva még megoldanám.

2016. nov. 9. 23:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem se fogok benne szétfagyni, ha meg mégis, belefér néha , ha aláveszek egy pulcsit.

köszönöm mindenkinek!:D

2016. nov. 10. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!