Szerintetek elég meleg volna ez a kabát?
Figyelt kérdés
Nagyon fázós vagyok és szeretném lecserélni a jelenlegi szövet kabátomat. Mindenképpen olyat szeretnék ami kicsit hosszabb és jól bélelt, ránézésre ez annak tűnik: [link] (bézs színben) Viszont nem tudom biztosan így kép alapján eldönteni, hogy tényleg megfelelő volna-e nekem. Olyan helyen lakom amihez nagyon távol esik egy Bershka üzlet (és bármilyen másik márkásabb ruhabolt is) úgyhogy marad a rendelés, nem tudom személyesen tesztelni :) Ha valakinek van valami tapasztalata az ilyen kabáttal szívesen fogadom a véleményét. :) Köszönöm2016. okt. 4. 12:29
1/1 anonim válasza:
Bélése van, télre hóba lehet kicsit vékony de őszre jó, amúgy ha fázol öltözz rétegesen, trikó, derékmelegítő, egy vékony+egy vastagabb pulcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!