Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van szinte mindegyik...

Miért van szinte mindegyik lánynak ugyanolyan kabátja?

Figyelt kérdés
nem is kell róla képet linkelnem, arra a zöldes szőrmés parkára/kabátra gondolok, a tini korosztály 90%-ának ilyen van :D csak feltűnt, hogy mennyire nem menő az egyediség, azért kérdezem
2016. nov. 7. 19:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem sincs olyanom, nem is kovettem soha ezt a "kabatdivatot".

Nagyon szeretem a kabatokat, van is 3db teli kabatom, na az egyik olyan, hogy tuti nem latsz olyat szinte senkin, mar csak az ara miatt sem. Masik 2 pedig szorme teljesen, de nem az a gagyi hatasu, mind2 nagyon szep, olyat se latni masokon (szerencsere).

18/L

2016. nov. 7. 22:02
 12/20 A kérdező kommentje:
utolsó: na végre valaki :D mondjuk gondolom téged sok lány nem bír ez miatt
2016. nov. 7. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
Uu nagyon utalom azokat a kabatokat xd osszes ismerosom olyanba jar. Nekem pasztel rozsaszin szovet kabaton volt . c&a ba 9900... Minden szinu fajta kabat van en nem ertem miert kell mindenkinek az a moha szinu kabat
2016. nov. 8. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:

Mert a lanyoknak is annyira otlettelen a ruhataruk mint a fiuknak!

Csak egymast utanozzak ennyi telik ki beloluk...

2016. nov. 8. 12:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Vörös bőrkabát ér? :D
2016. nov. 8. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

nyilván vannak akik azért vesznek olyat, mert az menő. van akinek egyszerűen az tetszik, van akit annyira nem foglalkoztat az, hogy most az öltözködésével mennyire egyedi akar lenni stb.

én azt nem értem, miért kell minden egyes divatot fikázni. neked a zöld kabát nem tetszik, másnak a magasderekú nadrág, a harmadiknak a sportcipő. szerintem az a gáz, hogy divat lett fikázni mindent kb.

2016. nov. 8. 21:58
 17/20 Metionin ***** válasza:
Divat meg tényleg mindenhol van. Nekem spec. sokkal jobban tetszik ez a parka más színben, főleg bordóban. Én is vettem 2 éve egy feketét, emellett egy fekete szövetkabátom van.
2016. nov. 8. 22:39
 18/20 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem miért lett divat mindent fikázni amit tizenévesek hordanak? Sportcipő, parka stb. igen nekem is van egy zöld parkám, mert tetszik, de mellette van fekete, csinos szövetkabátom is, amit pl nem csak a fiatalabb korosztály hord hanem idősebbek is, és érdekes senki nem fikázta még a szövetkabátokat...Régen is volt divat: pl volt amikor a fűző is alapnak számított, most meg más volt. Miért kell egyből a rosszat látni benne?
2016. nov. 10. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Ohm.. Peldaul mert mar minden masodik lany ugyanugy oltozkodik, mint a zombik akiknek nincsen sajat stilusuk..

Nem lenne gond a zold kabattal ha pl csak minden 30. lanyon latnank olyat.. Szovet kabatot is nagyon sokan hordanak, de az legalabb normalisan nez ki nem ugy mint aza kuka kabat.. Meg okes szep a kabat, de miert mindenki aztaz ocsmany zoldet veszi?.. letezik belole eleg sok szinu de nema mai zombi lanyok (tisztelet persze a kivetelnek, amibol sok van) megveszik a zoldet mert hogy az ugyis divat..

Kb a mai lanyok kinezete:

Tudonadrag (amivel semmi gond nincs, csak hat van par lany aki undoritoan horjda, es hat ok vannak tobbsegben)

Behuzott polo, bluz stb, a lenyeg hogy huzd be mert divat.

Kardigan (ezzel sem lenne semmi baj)

A hirtelen divatba jott lany bakancsok, vagy azok az ocsmany muanyag hatasu fekete nem is tudom boka csizmak..

Valam ormotlanul nagy sal ami legalabb melegit, mert hat a kabatot se kell osszehuzni azert valami kell..

Persze van olyan lany akinek ez jol all de az eleg ritka.. velemenyem szerint, akar le is pontozhattok es le is fogtok de ezaz igazsag.

2016. nov. 11. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

vicces egyébként, hogy ha valaki nem száll bele a fikázásba, azt biztosan leszavazzák. :D

tehát neked nem tetszik, szerinted a szövetkabát szép, nem zöldet kéne venni, és ezért mindenki hülye. csak mert neked nem tetszik. de a szövetkabát igen, ezért az jó, meg normálisan néz ki. és pontozzunk csak le, de neked van igazad. lol

2016. nov. 12. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!