Miért van szinte mindegyik lánynak ugyanolyan kabátja?
Nekem sincs olyanom, nem is kovettem soha ezt a "kabatdivatot".
Nagyon szeretem a kabatokat, van is 3db teli kabatom, na az egyik olyan, hogy tuti nem latsz olyat szinte senkin, mar csak az ara miatt sem. Masik 2 pedig szorme teljesen, de nem az a gagyi hatasu, mind2 nagyon szep, olyat se latni masokon (szerencsere).
18/L
Mert a lanyoknak is annyira otlettelen a ruhataruk mint a fiuknak!
Csak egymast utanozzak ennyi telik ki beloluk...
nyilván vannak akik azért vesznek olyat, mert az menő. van akinek egyszerűen az tetszik, van akit annyira nem foglalkoztat az, hogy most az öltözködésével mennyire egyedi akar lenni stb.
én azt nem értem, miért kell minden egyes divatot fikázni. neked a zöld kabát nem tetszik, másnak a magasderekú nadrág, a harmadiknak a sportcipő. szerintem az a gáz, hogy divat lett fikázni mindent kb.
Ohm.. Peldaul mert mar minden masodik lany ugyanugy oltozkodik, mint a zombik akiknek nincsen sajat stilusuk..
Nem lenne gond a zold kabattal ha pl csak minden 30. lanyon latnank olyat.. Szovet kabatot is nagyon sokan hordanak, de az legalabb normalisan nez ki nem ugy mint aza kuka kabat.. Meg okes szep a kabat, de miert mindenki aztaz ocsmany zoldet veszi?.. letezik belole eleg sok szinu de nema mai zombi lanyok (tisztelet persze a kivetelnek, amibol sok van) megveszik a zoldet mert hogy az ugyis divat..
Kb a mai lanyok kinezete:
Tudonadrag (amivel semmi gond nincs, csak hat van par lany aki undoritoan horjda, es hat ok vannak tobbsegben)
Behuzott polo, bluz stb, a lenyeg hogy huzd be mert divat.
Kardigan (ezzel sem lenne semmi baj)
A hirtelen divatba jott lany bakancsok, vagy azok az ocsmany muanyag hatasu fekete nem is tudom boka csizmak..
Valam ormotlanul nagy sal ami legalabb melegit, mert hat a kabatot se kell osszehuzni azert valami kell..
Persze van olyan lany akinek ez jol all de az eleg ritka.. velemenyem szerint, akar le is pontozhattok es le is fogtok de ezaz igazsag.
vicces egyébként, hogy ha valaki nem száll bele a fikázásba, azt biztosan leszavazzák. :D
tehát neked nem tetszik, szerinted a szövetkabát szép, nem zöldet kéne venni, és ezért mindenki hülye. csak mert neked nem tetszik. de a szövetkabát igen, ezért az jó, meg normálisan néz ki. és pontozzunk csak le, de neked van igazad. lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!