Ki, mit gondol ezekről a lányokról, ill. pasikról?
Lányok,Fiúk!
Nektek tetszik,ha egy lány vagy fiú tornacipőt,és bőrkabátot hord? Vékonyított tornacipi,meg poló, fehér,vagy esetleg fekete bőrkabáttal? szürke csőnaci? :)
Nekem tetszik a bőrkabát fiún. Ha tornacipőt visel, pl ilyen rendes converse, az is elmegy. De a bőrkabát és a tornacsuka szerintem nem nagyon illik össze, úgyhogy ne együtt viselje.:D Szürke csőgatya fiún? Nekem nem nagyon jön be. Lányon is jó bőrkabát, tornacsuka. De inkább lányon szürke csőgatya, mint fiún.
14/L
fiún a bőrkabátot és a tornacipőt is szörnyen rühellem.Búzastyle...
Igazából én a laza fiúkal szeretem.A deszkás lányokra pedig azt mondják hogy fiúsak,a diszkós lányok lányosak.
Nos,akkor gondolkozzunk.Ha ez így van ,akkor a laza fiúk fiúsak,a diszkós fiúk buz!sak.:)
Mit gondoltok?
Szerintem ennyi alényege.Szóval csőnadrág és tornacipő fiún kizárt.Jesszusom...ennél már csak a kitett hamis DnG öv a gázabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!