Lányok, mi a véleményetek a cső/slim-fit/szűk/répa nacis pasikról?
Figyelt kérdés
Szerintetek jól áll?
Linkelnétek olyan gatyákat fiúkon, ami tetszik nektek?
Írjatok kort és nemet is légyszi
2011. aug. 6. 21:35
1/23 anonim válasza:
bocsi de sztem nagyon nyálas b*zis sry 1
19/l
2/23 anonim válasza:
nagyon nem ... mondhatni gáz, bár valószínű a 14 éves körülieknek még bejöhet, de persze ott sem mindenkinek
20L
5/23 anonim válasza:
Régen azt gondoltam, hogy gusztustalan, b*zis, undorító stb. Aztán beleszerettem egy csőnacis srácba /huszonévesek vagyunk/, és megbizonyosodtam arról, hogy valóban nem a ruha teszi az embereket. ;D Hord, ha jó feneked és lábaid vannak hozzá :P.
7/23 A kérdező kommentje:
Hát anyukám szerint jó fenekem és lábam is van hozzá.
Meg most fogytam is meg izmosodtam is.
Én igazából jól érzem magam bennük, meg nekem tetszik, csak elég eltérőek a vélemények.
Köszönöm a válaszokat
2011. aug. 6. 22:08
8/23 anonim válasza:
Szerintem rettentő gáz...
Anyukádnak pedig ne higgy, mert mindenre azt mondaná, hogy jól néz ki, mert elfogult veled szemben.
9/23 anonim válasza:
ez tetszik ennél "csövebb" már nem
10/23 anonim válasza:
Gáz,és elég homáros. Ennyi erővel "macskanadrágot" is hordhatnának.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!