Szerintetek melyik jobb az ülepes nadrág vagy a sima cső/répa nadrág? Melyiket érdemesebb tavaszra venni? (lánynak)
ülepes nadrágot fel ne merj venni(:.Minden pasi elhányja magát,ha egy ilyet meglát egy csajon...Mint ha beleszart volna...:Dfujj...
Nem tudom mi tetszik a lányoknak ennyire ebbe...
:) nem tudom igazából én nem vagyok annyira oda érte^^ csak kíváncsi vagyok ki mit mond,meg hogy melyiket lenne érdemesebb. de szerintem sima cső nadrágot fogok venni:) az sokkal jobban kihangsúlyozza a alakomat:)
köszönöm hogy írtál:)
Nekem egyáltalán nem tetszenek a trottyantós nadrágok.
Szerintem inkább cső, répa vagy egyenesszárú gatyát válassz.:)
Szerintem egy lánynak sokkal jobb a csőnaci, mint a beszarós, mert az inkább fiús... :S
Persze ülepesekből is látni néhol jó darabokat, de szerintem akkor is inkább a csőnacit válaszd, főleg ha még az alakod is megvan hozzá :)
Még fiúkon is gázos az üllepes gatya, nem hogy lányon.
Ha valakinek jó alakja van, sokkal szexibb egy jó kis feszülős csőnaciban, mint bármely más gatyában. Csajok, pasik egyaránt.
A helyedben inkább popsira feszülős csőnacit vennék fel, az üllepes nagyon előnytelen.
(Vékonyabb pasiknak is kifejezetten jól áll egy szűk, végig feszülős csőnaci, ami szépen rájuk simul, és kiad minden domborulatot. :))
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!