Unalmas, ha valaki mindig ilyen stílusban öltözködik?
Farmer, póló, edzőcipő, balerina, lapos sarkú csizma, kabát.
Kb ilyenek:
Unalmas? Hogy lehetne kicsit feldobni az öltözködésem?
22/l
Egy fiatal lanynak ez teljesen jo. Hetkoznapi szettek.
Munkahelyre majd nyilvan mas lesz ha a hely indokolja.
Hétköznapi átlagos viselet, kb minden 3. lány/nő ilyet hord. Most ez is csak egy stílus, olyan mintha valaki mindig szoknyában járna, valakinek lehet az is unalmas.
Ha felakarod dobni akkor 1-2 feltűnőbb, különlegesebb kiegészítőt hordhatnál. Ez lehet táska, ékszer, akár egy vörös rúzs mint az első képen:)
Extravagans ékszerek a legegyszerubb szettet is feldobjak. Pl.statement nyakláncok. Imadom oket.
En inkabb egyberuhas vagyok. Sima basic ruhakat szeretem. Harisnya+ bokacsizma vagy tornacipo attol fugg hogy babakocsit tolok/ piacra megyek vagy epp valami jobb helyre.
Szuperul feldobjak a szettemet 😊😊
Szia!
Szerintem nem unalmas.Ha különleges arcod van hozzá akkor tök jó.Miért akarod feldobni? Azért mert neked nem tetszik,vagy mert másoknak? Ha te akarod akkor jó,másooknak ne akarj megfelelni.Neked ez nem jó,ki akarsz tűnni? Akkor vegyél fel különlegesebb darabokat amik jól állnak.Vörös rúzs,feket rúzs néha ,pink bomber dzseki stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!