Aki vintage stílusban öltözködik, honnan szerzi a ruháit? Tudtok jo otleteket, hol lehetne ilyen ruhákat beszerezni?
Figyelt kérdés
Egyre jobban tetszik a vintage stílus, és nagyon szívesen csempésznék ilyen darabokat a ruhatáranba, de nagyon nehezen találok bármit is. Mondjukbilyenre gondoltam, hogy hosszabb, bo szoknya bluzzal vagy szintén hosszabb, bo szoknyás ruha, de az a gondom, hogy elég magas vagyok, és minden szoknya rovid rám, én meg legalább térdig érot szeretnék, és bo fazonút, nem ilyen testhezállot. Ugyanez a gondom a ruhákkal is. Szoval van esetleg valamilyen bolt, ahol ilyen stílusu ruhákat lehet kapni, vagy mindenképp varrattatni kell? Meg talán az f&f-ben néha lelek ilyesmit, de így is gondban vagyok, pedig sok helyen nézem, de a legtobb darab csak ránézésre vintage, igazábol nagyon rovid, és nekem épp ez a gondom :-(2014. jan. 13. 14:16
1/3 anonim válasza:
Esetleg a Jajcica nevű boltot keresd fel, nem mondom biztosra hogy találsz valamit de egy próbát megér.
2/3 anonim válasza:
én h&m-be szoktam vintage darabokat venni :)
3/3 anonim válasza:
Szputnyikshop-ban is érdemes szétnézned, de én pl virágos ruhát vettem már a C&A-ban, H&M-ben is egész jó cuccok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!