Mit gondoltok egy nőről/lányról és ha western stilusban öltözködik? És egy férfiról?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 19:15
1/3 A kérdező kommentje:
Vagyis nem az emberről,hanem hogy igy öltözik?
2015. márc. 10. 19:18
2/3 anonim válasza:
farsangra ok. amúgy miért öltözködne így bárki is? szerintem kicsit nevetséges..
3/3 anonim válasza:
Ha merészen vállalja stílusát akkor szerintem nem rossz (persze ha nem viszi túlzásba) Csizma egy feszes nadrág és egy kockás ing lányok esetében. Hát pasik is hasonló verzióban csak nem kell feszes gatya és a cipő orrának se kell túl hosszúnak lennie akkor jól mutat :) Mint minden stílusnak a túlzás nem mutat jól :D (nekem egyébként van westernes csizmám :P)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!