Ha nagyon unatkoztok, volna kedvetek leírni, linkelni hogy szerintetek hogyan öltözködik egy huszas évei végén járó irodai alkalmazott feleség és édesanya?
26-30 körüli, egy gyermekes, férjes asszony aki irodai, papírmunkát végez.
Elmondom miért érdekel, hamarosan vissza állok a munkába és úgy érzem kislányosan öltözködöm. Nagyon kellemetlen nekem. Nem tudom miket vegyek hogy nőiesebb legyek.
Húha. Ennyire elegánsnak kellene lennem? Én az éjszaka sokat törtem rajta a fejem és eszembe jutott, hogy itt a közelben van egy farmer kereskedés, ahol lehet kapni mindenfélét. Ha még meg van, rég jártam arra. Úgy gondoltam veszek 1 feketét és 1 sötét kéket:
Van hozzá egy 7 cm-es sarkú szürke átmeneti cipőm és van egy 5 cm-es sarkú fekete.
Ez eddig jó?
De a legnagyobb gondom a blúz. Fogalmam sincs milyet vegyek. Nincs is nekem. Eddig csak pólókat hordtam, fiús, vagy kislányos nagy mintás egyszerű rövid ujjú pólókat.
Beszerzek még egy kosztümöt, valami egyszerűt. Dehogy milyen felsőt vegyek a nadrágokhoz azt nem tudom.
1-es vagyok.
Ne haragudj,de amit belinkeltél két farmernadrág tökéletesen jó a hétköznapokra,arra hogy leszaladj a boltba,vagy a játszótérre,de nem a munkahelyre.
És legfőképp nem csinos,és nőies.
De ha neked az tetszik,akkor sose leszel csinos és nőies.
hasonló cipőben vagyok mint te, bár én 25 vagyok és nincs gyerekem, de szerintem nem is ez a lényeg. Én is most kezdtem irodába dolgozni. (ez előtt egy boltba voltam... így igazából oda én se csíptem ki magam.., de most már ki kell)
leírom az én véleményem:
- nincs baj a hosszú nadrággal,aminek nem kell feltétlenül farmernek lennie, legyen fekete, kék, fehér (személy szerint nekem most nyáron ez a kedvencem) nagyon jól lehet varialni egy csini felsővel vagy inggel, kiegészítőkkel stb.
- vegyél kis ruhákat amik nem rövidek lengék, szerintem azzal sincs gond
- szoknyák: szintén jól variálhatók
hirtelen ennyi jutott eszembe.
első válaszolónak: nem sértésből, de amiket belinkeltél szerintem kicsit "öregesek" kivéve az utolsó az nagyon tetszik. mindenkinek más a stílusa, véleménye. neked az jön be a kérdezőnek meg a farmerek.. ennyi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!