Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy fiú harisnyát vesz fel?

Figyelt kérdés
Hogyan álltok ahhoz a dologhoz, ha egy fiú nejlonharisnyát használ? Hatásos lehet talán neki a hideg ellen?

2016. okt. 31. 22:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%

Én amúgy is szeretek nylonharisnyát hordani, nem csak nadrág alatt jó időben, szégyellős vagyok.

Amúgy már fürdőhelyen is láttam combfixben fürdeni férfiakat, szóval több funkciós :)

2016. nov. 1. 11:39
 12/21 anonim ***** válasza:
44%
Nos, akkor inkább mégegyszer;nem csak hideg miatt, hanem jó időben is szoktam felvenni, nem szeretek harisnya nélkül lenni rövidnadrágban.
2016. nov. 1. 11:43
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Az a velemenyem hogy van esze!

Es mivel 1996- ota gyartanak ferfi nejlon harisnyat ezert siman lehet hordani,es nem tudom miert kell kenyelmetlen jegeralsot eroltetni mikor nadrag ala venne??

Aki mar hordott harisnyat az tudja milyen kenyelmes,aki nem az erolkodik a nagyapam fele jegerrel...

Es hogy er e valamit? Igen!

A nok miert veszik fel szinten nadrag ala?!

Nehogy mar egy ruhadarab anyagan vitatkozzunk!

Akkor bringasgatyat se vegyunk fel mert az is nejlon..

Es kenyelmesebb mint egy gyurodo vastag jeger.

Vekony ,meleg es knyelmes!

Azert ne vegye fel egy ferfi mert ferfinek szuletett?

Miert kell mindeg ferfiasan oltozkodni?? A praktika es kenyelem nekunk is kijar nem csak a noknek!

2016. nov. 1. 12:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm is szokott. Valószínű nem a meleg miatt, hanem mert szereti.
2016. nov. 1. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
92%
Aki nem irodaházban vagy iskolában csücsül egész nap, hanem kinn ácsorog 12 órákat a mínuszokban, az nem agyal azon, hogy mit illik, meg mit szokás, meg mit szabad, hanem aláveszi, amit éppen kell, harisnyát is alávesz a jégeralsónak... Aki meg ilyenkor bzizik, szokott akadni, az fűtött helyről teszi. Talán nem kell azokat a nagyon vékony, átlátszó (egyértelműen nőies), kiszakadós, hideggel szemben mit sem érő fajtákat hordani, van azért másmilyenebb is. És mindig is volt fiúknak is. Ha én átnézném, mik vannak a szekrény alján, azok '96 előtt is ugyanúgy ott voltak...
2016. nov. 1. 22:16
 16/21 anonim ***** válasza:

Utcso!

Van igazsag is az irasodban , de tevedes is!

Az a vekony noies kiszakados vacak is er valamit, En is azt hordom farmer alatt es jo meleg a labam vegig tole!

Pont attol kenyelmes mert vekony es nejlon mert csuszik a nadrag rajta es nem tapad ossze a ket anyag!

Pont tegnap lattam a temetoben sok not szoknyaban es ebben a vekony noies kiszakadosba , lehet ok csak megszokasbol viseltek es nem a hideg ellen ha nem er semmit....

2016. nov. 2. 10:49
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Ha klasszikus harisnyára gondolsz, combfixre, vagy amit harisnyatartóval kell viselni, az kínos! De harisnyanadrágot miért ne? Nálunk mindenki azt hord. Nem zavar, hogyha a férjem és a fiam azt vesz fel nadrág alá. 20DEN-es, nőit. Igaz an férfiaknak készült is, de az lényegesen drágább. Nem igaz az hogy a vékony harisnyanadrág nem véd a hideg ellen, meg szakad. csak tudni kell vele bánni.
2016. nov. 2. 11:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Pontosan!

Ahogy elottem irjak az utolso mondatban, azert mert vekony valami az nem magatol ertendo hogy hideg is!

Az anyagtol es suru szovestol is fugg hogy milyen a legateresztese!

A harisnya vekony, de mivel suru a szovese ezert jol szigetel.

2016. nov. 2. 12:17
 19/21 anonim ***** válasza:
12%
A kicsiknek OK,de nagyobbakon!!......😄😄😄😈
2016. nov. 2. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Akkor kapjal vesemedence gyulladast utolso!!😂😂😂
2016. nov. 2. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!