Mi a véleményetek a Playboy övekről?
2010. ápr. 27. 16:36
1/10 A kérdező kommentje:
illetve hogy sportosak-e még?
2010. ápr. 27. 16:39
2/10 anonim válasza:
Szerintem ugyanolyanok mint a többi. Nekem nem tetszik.
3/10 anonim válasza:
szerintem az összes playboy cucc giccses és undorító.
4/10 anonim válasza:
Ha neked tetszik,akkor hord. De nekem volt egy hasonló ilyen,tele volt kövekkel. Olyan boltba vettem ahol elég sok a Play boyos cucc,így azthittem sokáig fog tartani. Hát sajnos nem így lett =( a kövek hamar kiestek és ahova beleteszed az övet az a kis lyuk az meg kitágult...illetve kiszakadt. Én aztóta csak oylan öveket használok ami oylan normális és nem iylen beletugós.(bocsi a megfogalmazásért,de nemtudtam jobban leírni:$)
Minden esetre ha ennyire szeretnél Play boyos övet akkor ajánlanám a csattos fajtát.
6/10 anonim válasza:
jó de már nem olyan jó. DE jóó :D
7/10 anonim válasza:
giccses gagyi és lejáratod vele magad
8/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon divatos öv a Play boy-os övek,Nekem is wan és nagyon divatos és bírja is:)Szerintem vegyél megéri!
9/10 anonim válasza:
undorító. szerintem. de ha neked tetszik vedd meg nyugodtan
10/10 anonim válasza:
a sulimban csak a ribik hordanak olyat
bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!