A fiuknak ha van valamilyen playboy -os akármije azt a lányok milyen szemel nézik ja és a fiuk?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem ha pl a kocsikulcs egy playboyos kulcstartóra van rátéve azt meglátja a egy fiú mit mond hogy ez buz* vagy mi?És egy lány mit szol hozzá meg ha otthon több playboy-os terméke van. ágynemű falióra stb.2010. aug. 6. 20:54
2/10 anonim válasza:
barátomnak van az autója hátulján egy playboy,meg a kulcs tartóján is van 2-3:D
nemb*zi..:D
nekem tetszik :)
3/10 anonim válasza:
osztálytársamnak egy jó hosszú ezüstláncon van egy playboy nyuszi medál.
nekem nem tetszik..:/
14/L
4/10 anonim válasza:
szerintem ez olyan lányos dolog, még ha nem is meleg az illető, nem néznek rá jó szemmel, olyan furi
6/10 anonim válasza:
én gyűlölöm a playboyos hülyeségeket. Lányon is, de fiún még inkább..de a playboy-t szerető csajok biztos szeretik.
18/L
7/10 anonim válasza:
nem b*zis, ismerek b*zikat de nekik nincs ilyen elcseszett ízlésük.
8/10 anonim válasza:
huu lányon is undorito.. fiun meg.. pf
16l
9/10 anonim válasza:
háát nekem se tetszik!!!!!!!!
lány létemre nekem nem kellene semmi playboy-os ...
fiuknál.. nem az h gáz,vagy b*zis de maga a playboy márka nem tetszik...
annyi mindenkinek vannak ilyen cucca h kicsit gagyi :S
10/10 anonim válasza:
Nem szeretem a playboyos cuccokat
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!