Michael Kors karórát miért hordják le ennyien?
Figyelt kérdés
Sokszor olvasom, hogy gáz, meg hogy "tipikus tinip*csás, tömeg karóra". Nekem van 2db is, mindkettő eredeti, MK üzletből vettem. Tényleg nem értem egyesek szerint, miért "gáz" óra. Ugyanolyan stílus mint a legtöbb karóra, csak a márka más. Nekem mindkettő arany színű, az egyik egy egyszerűbb alap, "original" Michael Kors darab, a másik meg köves, de csak a számlapot körülvevő fémen vannak, tehát nem az egész kőberakásos, nem is giccses.
Tényleg ennyire gáz lenne? Aki annak gondolja, az kérem indoklja meg, hogy miért.
19/L
2016. okt. 28. 22:46
11/11 anonim válasza:
Michael Kors designer órákat gyárt, vérbeli divatmárka, nem a szerkezetet, a minőségi anyagokat, kidolgozást fizeted meg, hanem a MK nevet és a kinézetet. Jól néz ki, viszont ha megvetted, hordtad pár évet, az eredeti ár töredékéért fogod tudni eladni, már ha működni fog. Nem logikus döntés ilyet venni. Ugyanilyenek az Armani, Gucci stb órák. Jól néznek ki, és ennyi. Ugyanakkor a ruháik minősége kifogástalan. Ellenpéldaként: nemrég vettem egy Longines 10 éves használt karórát x összegért, még meg sem érkezett hozzám az óra, de már 60.000-el többet kínáltak érte nekem, mint amennyiért vettem. Arra akartam kilyukadni, hogy mindenből olyan márkát érdemes venni, amiben az adott márkának több évtizedes tapasztalata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!