Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Michael Kors karórát miért...

Michael Kors karórát miért hordják le ennyien?

Figyelt kérdés

Sokszor olvasom, hogy gáz, meg hogy "tipikus tinip*csás, tömeg karóra". Nekem van 2db is, mindkettő eredeti, MK üzletből vettem. Tényleg nem értem egyesek szerint, miért "gáz" óra. Ugyanolyan stílus mint a legtöbb karóra, csak a márka más. Nekem mindkettő arany színű, az egyik egy egyszerűbb alap, "original" Michael Kors darab, a másik meg köves, de csak a számlapot körülvevő fémen vannak, tehát nem az egész kőberakásos, nem is giccses.

Tényleg ennyire gáz lenne? Aki annak gondolja, az kérem indoklja meg, hogy miért.

19/L

2016. okt. 28. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem azért mert nem éri meg az árát, csak valamiért felkapott lett. Kifizetni 3x annyit csak az MK jel miatt valóban elég kínos.
2016. okt. 28. 23:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az ára és a felkapottsága miatt.

De ha neked ez tetszik, akkor ne foglalkozz vele. :D

2016. okt. 28. 23:49
 3/11 A kérdező kommentje:

#1 a pénznek ehhez semmi köze nincs. Ennyierővel kifizetni több milliót csak a Rolex jel miatt, elég kínos. Mégse mondod azt egy Rolex karórára, hogy gáz meg kínos. Vagy tévedek? Szerintem vonatkoztassunk el a dolog vagyoni vonzatától, mindenki a pénztárcájához mérten vásárol (jobb esetben).

Éppenséggel a kinézetére gondoltam, hogy az mégis mitől lenne "ciki"? Mellesleg az óra szerkezete tökéletes, az egyik darab már 2.5 éves, mégse volt vele soha semmi baj. Pár másodpercet késik/siet havonta és ennyi.

2016. okt. 28. 23:49
 4/11 anonim ***** válasza:
36%

Azert mert az utcan lathato MK logos holmik 90%-a hamis.

Ez az eredeti termék értékét is csökkenti, mert mindenki hamisnak véli azt is, ami nem az.

Plusz így a marka egyedisége sincs fenntartva ha minden 3.ember MK logót viseli.

2016. okt. 29. 05:44
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Mint írtam, nem az a baj hogy drága. Hanem hogy semmivel sem szebb/jobb mint egy 15.000-es óra. Bár van aki azt hiszi hogy igen.
2016. okt. 29. 07:13
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Drága és kínai minőségű, plusz sok a hamisítvány,ennyi.

Na meg tömeg.

2016. okt. 29. 17:30
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 te már csak tudod, hogy kínai minőségű. Biztos annyi MK órád volt.:)) Nem szép dolog az irigység. Biztos te nagyon egyedi stílusú vagy, meg neked külön varrják a ruhádait. Ja, nem? Hát ez esetben van egy rossz hírem a számodra.
2016. okt. 29. 20:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja,én is boltban veszem a ruháim,szóval én se vagyok akkora egyéniség,hogy magamnak termesztem a gyapotot.

Amúgy nekem rohadtul mindegy mit hordasz, nem hordom le. Csak leírtam,hogy mások miért teszik(az ő álláspontjukat is teljesen megértem)

2016. okt. 29. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Ja, a MK órádra meg nem vagyok irigy,megvagyok a svájci minőséggel
2016. okt. 29. 20:50
 10/11 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy nagyon nem éri meg az árát. elkezd kb 2 év után rohadni. (elveszti a fényét, itt-ott meg is zöldül/feketedik, üveg se olyan tiszta valahogy...)kb 100 ezret kiadsz egy órára, aztán el kezd rohadni... pedig én is márkaboltban vettem, eredeti, de tényleg úgy néz ki, hogy ennél egy 3-4 ezer forintos óra is jobban bírja kb...

a másik, hogy tényleg most már túl sokan hordanak ilyet. rengeteg a hamisítvány is, nagyon nagyon tucatjelenség lett...tényleg minden második csaj kezén mk óra van, egy jó két éve még szerintem inkább "menő" volt... ma már biztos nem vennék ilyet...

persze alapból szépek meg minden, nyilván én is azért vettem mert tetszett, szóval azzal amúgy nincsen gond...

2016. okt. 29. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!