Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót hordjak?

Milyen melltartót hordjak?

Figyelt kérdés

Szeretném, hogy szépek legyenek a melleim legalább akkor ha ruhában vagyok. Szeretném valahogy kiemelni őket, de visszafogottan. Sokszor az a baj, hogy melltartóban is lóg. Meg ha párszor ki van mosva a melltartó akkor utána már nem is akar tartani. Milyet hordjak?

85/b a méretem. Kicsinek érzem de szerintem átlagos.

2016. okt. 11. 20:13
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Ha melltartóban is lóg, akkor nyilvánvalóan rossz méretet hordasz. Ha nem vagy erősen duckó, akkor nem is lehet 85-ös hátszélességed. Próbálj már fel legközelebb egy 75/D-t, figyeld meg, mennyivel jobban fog tartani. Ha mosás után kinyúlik, akkor vagy olcsó, de vacak minőségű darabot vettél, vagy nem megfelelően (langyos vízben, kézzel) mostad. Ne kapd fel a vizet, fehérneműboltban dolgozom, naponta ugyanazokkal a panaszokkal jönnek, ezért állítom ilyen magabiztosan.
2016. okt. 11. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
59%

ne mosd mosógépben (vagy ha mindenképp ott akarod, akkor legalább alacsony hőfokon, kímélő programmal)

nekem is folyton kinyúltak régebben

próbálj fel többet, hogy el tudd dönteni, hogy melyik típus tetszik, mi kényelmes számodra

2016. okt. 11. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Meg egy melltartom sem nyult ki, mondjuk en mindig Wonderbra-t veszek, Heidi Klum-nak is jo melltartoi vannak, M and S ezek mind tartosak, illetve a klasszik Triumph🤗Nekem a Wonderbra valt be leginkabb:-)
2016. okt. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!