Szerintetek megfelelőek az ilyen ruhák államvizsgára, vagy már túlzás?
Miből államvizsgázol?
Az 1-es sztem ok, a 2-es túl mélyen dekoltált, a 3-as szép de inkább "vusiness" jellegű, a 4-es sztem elég öreges.
Egyébként azt veszel fel amit akarsz... BME-n pl. volt aki fekete alapon fehér pöttyös ruhában ment (nekem azér fura volt mondjuk, na mind1). Igazából sztem csak annyi az elvárás h szoknya térd alá érjen, ne legyen mélyen dekoltált, meg ne legyen túl feltűnő (piros, neonrózsaszín, bőr, virágmintás stb).
De ne a külsőddel akard meghódítani a bizottságot jobb ha tanulsz is...
Mindenképpen elegánsan illik menni. A képek közül a 4-est látom a legmegfelelőbbnek, de azt is harisnyanadrággal. Egy pár másik ötlet:
1. Szoknya harisnyanadrággal vagy kosztümnadrág + ing (betűrve, teljesen begombolva) + V-nyakú pulóver vagy kardigán vagy blézer (hidegebb idő esetén pulóver + blézer) + kabát
2. Szoknya harisnyanadrággal vagy kosztümnadrág + gabó (betűrve) + blézer + kabát
Én a 2.-at vagy a 3.-at választanám egy másik blézerrel, mert elég öreges.
Az 1.-t és a 4.-et akkor sem húznám fel, ha fizetnének érte :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!