1/12 anonim válasza:
Én nem mennék így utcára. De te tudod.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem. Nekem tetszik:DD Persze egy fiatal lánynak. Amúgy ha úgy érzed igen, akkor vegyél alá még egy ujjatlant és úgyis jó, de én ígyis felvenném:DD
3/12 anonim válasza:
A gerincferdüléssel együtt?
"Viccet" félretéve, nagy melegben,ilyen testalkattal nem gáz.
4/12 anonim válasza:
Nyilván valakinek az.De szerintem teljesen oké :)
6/12 anonim válasza:
Hát én utcára nem venném fel. Csak mert melltartó ha hátul kilátszik az szerintem elég gáz és hát melltartó nélkül ilyen lenge felsőben kb. meztelennek érezném magam felül :)
7/12 anonim válasza:
szerintem ehhez magasabb derekú nadrág kéne, hogy ne lógjon ki a köldököd, mert az közönséges. plusz a magassarkú bokacsizma egyrészt nem illik hozzá, másrészt meg megsülnél benne. amúgy ok, de ehhez jó alak is kell azért.
8/12 anonim válasza:
Szerintem egy fiatal lánynak, ha hasonló alakkal rendelkezik, mint a képen szereplő csaj, akkor simán jo!
9/12 anonim válasza:
Csinos összeállítás, vékony testalkathoz. De ne csodálkozz ha füttyögni fognak utánad, esetleg beszólnak. Max. akkor vedd fel ha egy nagy benga állat pasid van, akkor majd nem mernek.
10/12 anonim válasza:
Sose értettem, hogy a bokacsizmához miért vesz fel valaki rövidnadrágot, vagy szoknyát harisnya nélkül. Hiába írják ezt a divatcikkek is, szerintem röhejes...
Ehhez a felsőhöz, bizony ugyanilyen alak kell, ha te nem ilyennel rendelkezel hanyagold.
Egyébként egy saruval max strandra tudnám elképzelni ezt a szettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!