Mit gondoltok, vegyek magassarkút?
Régebben lazább,sportosabb ruhákat hordtam,aztán kb. egy éve egyre inkább a csinosabb,nőies ruhák hoznak lázba.Most már szinte csak csinos,nőies ruhám van,illetve pár sportosabb mégis csinos.Van egy magassarkúm,fekete,hegyes orrú,tűsarkú,de azt már nem szeretem,meg nem is kényelmes.Szeretnék venni egy kerekített orrú magassarkút.Csak attól tartok,hogy mit fognak hozzá szólni a szüleim,a haverok,mert eddig ritkán láttak magassarkúban.Most viszont,ha veszek akkor suliba is fogom hordani néha;)
Nővérem magassarkúját szoktam nézegetni,és amikor nincs itthon néha fel is veszem(ugyanakkora a lábunk),már elég jól tudok benne menni a kezdetihez képest.Annak sacperkábé 8cm-es sarka van*__*
Szerintetek?Hogy mondjam el anyáméknak?Anyám még csak-csak,de apám nem hiszem,hogy annyira örülne neki...
15/L
Szerintem 15 éves kislánynak nem kéne tönkretenni magát. A magassarkú viselete rossz a bokának. Főleg ilyen korban. Még fejlődő szervezet vagy. Amúgy elég vicces látvány, amikor a 15 éves kislányokat látok tűsarkúban botladozni. Szerintem inkább maradj a sportcipőnél vagy a balerinacipőnél. De ez az én véleményem. Lepontozás jöhet...
20/F
Nem pontozok le senkit azért,mert kulturált formában megírja a véleményét.Ellenben azt már igen,aki hülyeségeket ír,illetve olyan stílusban,hogy arról inkább nem is írok...
Köszi a választ!
Megfontolom,amit írtál.Egyébként anyum szerint is egész szépen járok magassarkúban,és nem mindennap akarom hordani,csak néha:)
nem értem miért lenne 15 évesen kislány. Pont elég idős vagy! PERSZE h vegyél!!! én is ilyen idős korban kezdtem el hordani. Szerintem kicsit el fognak ámulni a haverjaid, de nem rossz értelemben! Egy magassarkú nagyon sokat tud dobni a megjelenéseden. Apukáddal pedik-azt kell mondanom-ne törődj! Majd megszokja. Próbáld meg viccesen v kedvesen előadni neki. "De hát mi nem tetszik rajta? Ez a legújabb divat... ugye, anya?" így azt az érzést fogod kelteni benne, h ez olyan csajos-fiatalos dolog, amihez ő nem érthet.
de am ha tesódnak lehet, akkor neked is meg fogják engedni sztem :)
18.L
Köszi a választ!
Úgy döntöttem,ha máshogy/másból nem akkor az ajándék pénzbő veszek egy cipőt;)
Apám meg majd hozzászokik,szerintem sok mindennek azért nem örül,mert én vagyok már csak az ő "kicsi lánya",de már nem igazán vagyok kicsi:D
Hát, én szerintem vegyél, ha szeretnél, de ne ilyen 8-10 cm-es magassarkút. : )
Tudom, olvastam, hogy csak néha-néha hordanád, de ha még is sokat hordanád: 1.: gerincferdülés, 2. dongaláb.
nem lenne valami széép. :P
És, biztos csinosan néznél ki. :D
(Én, egyébként, magamnak törpe-tűsarkút szeretnék venni, de még nem nagyon találtam magamnak. Azért szeretnék ilyet, mert így is nagyon colos vagyok, 173 cm... most még vennék egy 8-10 cm-set, akkor már, 183 cm lennék. o.O)
Sziia.
13 / L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!