A Martens bakancsoknak még mindig jó a minősége?
Beruháznék egy bakancsra, a legtöbben Phantomra vagy Shellyre beszélnének rá, azt mondják a Martens már nem olyan minőség mint volt, inkább csak márka.
Az ár nem számít különösebben, ha tényleg évekig bírja a napi használatot simán rászánok többet is.
Szóval elsődleges szempont a minősége, azután a kényelem, utána a jól nézzen ki.
Illetve nő vagyok, azért is gondolkozok Martensben még mert jóval színesebb a választékuk (de tényleg a kinézete a legkevesebb, sima feketében is elcsászkálok ha az jobb).
Gondolkoztam én is Martensen annak idején, de végül a negyedik bakancsom lett 1940-es Martens, ebben az évben lett véve de eddig elég jól bírja. Alig kopott a talpa. Sőt, nem is kopott pedig azért már hordtam.
Én ajánlom. 16/F
3 éve már acélbetétest hordok mindennapos használatban egyébként. Bakancsban futok, túrázok.
Shelly's Rangerst nem ajánlom. Szerintem nagyon ocsmány az újonnan gyártott példányok orra. Volt olyanom, de amikor meg lett véve rá 2 hétre tettem is fel a Vaterára. Phantomról nincsen kifejlett véleményem, szerintem ocsmány az orra.
Ajánlom az Invadert, és a Red Roostert. Bár, az utóbbinak meg elég nyomott az orra.
A legjobb varrott orrú acélbetétes mindig is a Getta Grip lesz.
Ui: Ha valaki a Steelre akar rábeszélni, ne vegyél olyant mert szlovák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!