Hogyan öltözködjek Dr. Martens bakancs mellé? Többi lent.
Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok és gondolkozom rajta hogy vegyek majd egy dr martens 8 soros fekete bakancsot. Igazából imádom a metal és rock zenét de az öltözködésem nem túl rockeres, inkább átlagos, vannak farmerjaim azok szerintem mennének hozzá, de nem tudom hogy mennyire néznék ki hülyén vele így, hogy nincsenek igazán rockeres cuccaim.2016. szept. 29. 17:02
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Felvehetsz sötétszínű polót, kapucnis polóverrel vagy kockás inggel.
3/8 anonim válasza:
Simán megy hozzá a farmer, az egyszerű pólók és ingek is.
Nem kell hozzá feltétlenül "rockeresen" öltözni.
4/8 anonim válasza:
A bomber dzseki és a terepnadrág jól megy hozzá.
5/8 anonim válasza:
bomber,m65 kabát,lonsdale pulcsik,zenekaros pólók,feliratos pólók attól függ milyen eszméket követsz.
Nadrág: fekete/zöld/terep bdu nadrág vagy farmer feltűrve
bakancs fűzése: "létra" fűzéssel
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :D
2016. okt. 1. 20:01
7/8 anonim válasza:
Egy Martens tökéletes párosítás egy farmerrel. Nem kell ezt túlspirázni. A rockerség szerintem nem arról szól, hogy kényszeresen mutatod is ezt a külvilág felé.
8/8 anonim válasza:
Nekem is van Martensem .. csak nem fekete . Szinte bármit felvehetsz hozzá .. ing , farmer . Csak kérlek ne öltözködj úgy hozzá mint egy divatmajmoló ;) 14/ l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!