Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tágulhat a Martens bakancson...

Tágulhat a Martens bakancson ezen a részen?

Figyelt kérdés

Vettem egy 8 lyukas 1460-as matt bőr Dr.Martens bakancsot. Tudtam, hogy eleinte mire számítsak a betörés terén ezért a boltban felpróbálás során nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget annak, hogy hol nyom. (akkor annyi időre amúgy sem tűnt vészesnek)

Eddig hordtam két napot és azon a részen ahol a nyelv kezdetének a varrása van eléggé vágja a lábam. A boltban azt mondták, hogy az orr kivételével akárhol nyom az majd tágulni fog. Nos nekem minden más helyen kényelmes kivéve az az egy amit leírtam.

Van esélyem arra hogy ez idővel bejáratódjon, betörjön vagy azon a ponton ez felejtős? Mert, ha nem akkor inkább nem szenvedek tovább vele.

Itt van egy kép amin felülről látszik az a része:

[link]

2016. okt. 6. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy mitől kivételes az orra. bőr is, műbőr is tágul. nekem volt olyan, hogy egy nagyon kicsit kisebb volt a bőrcipő, mint a lábam, de a nagyobb már nagy volt. megvettem a kisebbet és kitágult mindenhol ahol kellett. persze egy hétig kb szenvedtem vele, feltörte a lábam, de most szó szerint teljes mértékben az én lábamhoz igazodik. :D illetve az olcsó zara-s műbőr csizma is nyomott, de azt is betörtem... én azt mondanám, hogy egy ideig próbálkozz vele. 2 nap nem sok idő.
2016. okt. 6. 16:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is nagy lenne az egy mérettel nagyobb. Röhej, de valahogy mindig két méret közt érzem magam. Tudom két nap nem sok idő, csak a fájdalom mértékéhez viszonyítva nem tudom fog-e tudni annyit tágulni.
2016. okt. 6. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez a bakancs van bordóban, eleinte nem, de valahogy későbbiekben hihetetlenül nyomta ugyanitt a lábamat, nagyon nagyon fájt, tudom miről beszélsz. De a bőr puhul, már nagyon kényelmes mindkét bakancsom (a másik egy más modell, fényes fekete). Azt figyeltem meg, hogy akkor fájt kivételesen, ha vastagabb zokni volt rajtam. De ahogy az egész bakancs tágulni fog, a lábfejed sem lesz annyira odaszorítva ahhoz a varráshoz, legalábbis nekem egyszerűen elmúlt ez a fajta kényelmetlenség.
2016. okt. 6. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Járatni kell,ha van lehetőséged rá akkor vizes zoknival vedd fel bent a lakásban és egész nap legyen a lábadon. Ha akarod bekenheted kívül vékonyan kézkrémmel vagy testápolóval,ahol nyom ott lehet vastagabban is,attól be fog puhulni szépen a bőr és ráidomodik a lábadra.
2016. okt. 9. 19:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Illetve 2-3 zoknival vedd fel igaz kicsit nyomni fog de bírható,énis törtem rá így bakancsot a lábamra.
2016. okt. 9. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem tágulhat.
2016. okt. 23. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!